Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adevarul Live de la 13: Andreea Marin si Simona Mitrea, despre educatie si copii supradotati

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la 13: Andreea Marin si Simona Mitrea, despre educatie si copii supradotati

Realizatoarea TV Andreea Marin si Simona Mitrea, fondator al scolii Kleine Schule, vin in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre educatie si cum ne dam seama ca avem un copil supradotat. Cele doua invitate vor povesti despre provocarile prin care au trecut ca parinte si psiholog. continuă pe Adevărul

Nu mai putea respira... Anuntul trist a fost deja facut: Din pacate e vorba de Zana Surprizelor, Andreea Marin! (FOTO)

Andreea Marin a vorbit in premiera despre problemele de sanatate! Vedeta a recunoscut faptul ca este nevoita sa suporte o interventie chirurgicala delicata.

Adevarul Live: Halep sau Andreescu? Ce comparatii se pot face intre cele doua jucatoare in acest moment

Simona Halep a fost cea mai buna sportiva din circuitul WTA in 2018. Bianca Andreescu e revelatia acestui sezon. Cine e insa o jucatoare mai completa?.

Adevarul Live, ora 13.00. Florin Roman, despre strategia PNL pentru euroalegeri. Cum vor liberalii sa scoata lumea la urne

Florin Roman, vicepresedinte al PNL si preseditne al Comisiei de administratie din Camera Deputatilor, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre lista PNL la europarlamentare, obiectivul electoral al liberalilor, negocierile pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi si despre sefilor de organizatii care nu fac opozitie guvernarii.

Adevarul Live, ora 13.00. Personajele fotografuluiBogdan Girbovan

Fotograful Bogdan Girbovan vine, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, pentru a vorbi despre Categorii, o carte care reuneste proiectele sale fotografice. Printre acestea, 10/1, o serie in care apar locatarii garsonierelor unui bloc. este un al proiect, facut in parteneriat cu Michele Bressan, in care cei doi au devenit arheologi, fotografiind obiecte din Primul si cel de-al Doilea Razboi Mondial, gasite pe teritoriul tarii.

Gianluca Mech, acasa la Andreea Marin! Totul despre Depurativo Antartico

Adepta unui stil de viata sanatos, Andreea Marin a inteles rolul pe care Depurativo Antartico il are in viata de zi cu zi. Vedeta opteaza pentru detoxifierea organismului cu ajutorul acestui produs minune care face parte din dieta Gianluca Mech! .

Andreea Marin este iNDRAGOSTITA LULEA! Declaratii INCENDIARE pentru partenerul ei: Ma simt iubita si iubesc

Andreea Marin are o relatie frumoasa cu diplomatul Adrian Brancoveanu, de aproape doi ani de zile.

SOC: Ce s-a intamplat cu INELUL purtat pe deget de Zana Surprizelor, ANDREEA MARIN... (FOTO)

Andreea Marin ar putea face fata oricarei provocari, iar o postare a vedetei de pe Instagram dovedeste acest lucru! Frumoasa bruneta a impresionat cu o tinuta eleganta, pe care a accesorizat-o cu un inel uria.

Andreea Marin a dezvaluit SECRETUL siluetei sale de invidiat! Tot ce are nevoie corpul nostru este...

Andreea Marin arata foarte bine, dar pentru a avea acea silueta de invidiat depune foarte multe eforturi! Merge la sala si are grija la ceea ce mananca. Acum, in postul Pastelui, vedeta a renuntat.

Adevarul live de la 12.00: Noutatile Mastering the Music Business,primul eveniment profesional din Romania pe teme de industrie muzicala

Zeci de profesionisti din industria muzicala internationala vin la Bucuresti in perioada 20 22 martie la Mastering The Music Business Conference Showcase Festival. Vorbim despre acest subiect cu Iulia Pop si Dan Byron.

Cum vor fi ajutati pacientii operati de cancer de colon? Aflam la Adevarul Live

Dupa o interventie chirurgicala radicala pentru tratarea cancerului de colon, multi pacienti sunt nevoiti sa poarte o stoma, pentru care au nevoie de ingrijiri speciale. Cine le va putea oferi acestora ajutorul de care au nevoie aflam de la Andra Stoian, managerul Proiectului Stomacare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2108 seconds )