Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adevarul Live de la 15.00 - Romania si mancarea online: cat se cheltuie in medie

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la 15.00 - Romania si mancarea online: cat se cheltuie in medie

La Adevarul Live de la ora 15. 00, Radu Balaceanu, country manager foodpanda Romania, vorbeste despre ce inseamna comertul online cu mancare, cate restaurante sunt disponibile in aceasta aplicatie, dar si cat cheltuie, in medie, romanii pe asa servicii. continuă pe Adevărul

Ministrul Transporturilor vorbeste la Adevarul Live, de la ora 15.00, cum a ajuns Autostrada Orastie-Sibiu sa fie demolata si cine sunt vinovatii

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, despre cum a ajuns o autostrada din Romania sa fie demolata la mai putin de un an de la deschiderea circulatiei. Este vorba despre o portiune din Lotul 3 Saliste-Cunta) de pe Autostrada Orastie-Sibiu, unde au aparut fisuri in asfalt la doar doua saptamani de la deschidere, in toamna anului trecut.

Interviurile FNT. Gigi Caciuleanu vorbeste, de la ora 13.00, la Adevarul Live, despre muzica lui John Lennon si spectacolul Imagine all the people

Pe 26 octombrie, de la ora 20. 00, la Sala Mare a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti, va avea loc reprezentatia Imagine all the people, un spectacol de teatru-coregrafic deGigi Caciuleanu. Coregraful va fi prezent de la ora 13. 00, in studioul Adevarul Live. Spectacolul va fi transmis, in aceasta seara, de la ora 20. 00 pe adevarul. ro live streaming).

Interviurile FNT. Regizorul Bogdan Georgescu vorbeste despre educatie prin teatru, la Adevarul Live

Regizorul si dramaturgul Bogdan Georgescu este invitatul Interviurilor FNT, de la ora 13. 00, in studioul Adevarul Live. in cadrul editiei din acest an a festivalului, participa cu Antisocial, un spectacolcare vorbeste despre fractura dialogului dintre tineri, profesori si parinti, o fractura accentuata de dezvoltarea IT fara precedent.

Margareta Paslaru, in studioul Adevarul Live, dela ora14.00

Cantareata si actrita Margareta Paslaru 72 de ani) vine in studioul Adevarul Live, astazi, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre implicarea sa in cadrul Festivalului National de Teatru FNT), dar si despre activitatea sa muzicala prin care sustine cauze umanitare, potrivit propriului motto: in tinerete ne straduim sa ne facem un nume, la maturitate trebuie sa folosim numele spre binele altora.

Interviurile FNT. Actritele Anca Hanu si Ramona Dumitrean, in studioul Adevarul Live, de la ora 13.00

Doua dintre actritele cele mai apreciate ale tinerei generatii, Anca Hanu si Ramona Dumitrean, sunt invitatele Interviurilor FNT, in studioul Adevarul Live, de la ora 13.

Adevarul Live: Deturneaza coruptia visul european al Republicii Moldova?

De la ora 11. 00, specialistul in geopolitica Marius Vacarelu vine in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre scandalurile la nivel inalt care au adus, inca o data, Republica Moldova in atentia capitalelor europene. De la retinerea lui Vlad Filat si eliberarea lui Renato Usatai, sunt problemele oligarhilor motive suficiente pentru a deturna ambitiile europene ale Republicii Moldova?.

Interviurile FNT. Dorina Lazar, directoarea Teatrului Odeon, in studioul Adevarul Live de la ora 12.00

Actrita Dorina Lazar, directoarea Teatrului Odeon, care este anul acesta gazda a mai multor spectacole invitate in cadrul Festivalului National de Teatru, vine in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, intr-o discutie fara menajamente despre situatia actuala a teatrului romanesc.

Interviurile FNT. Coregrafa Andrea Gavriliu, despre felul in care se misca teatrul romanesc, la Adevarul Live, de la ora 12.00

Interviurile FNT continua si saptamana aceasta, iar prima invitata este actrita si coregrafa Andrea Gavriliu. Ea va fi prezenta in studioul Adevarul Live de la ora 12. 00, intr-o transmisiune directa care poate fi urmarita si in Pasajul FNT din Piata Universitatii, acolo unde au fost amplasate in acest sens cateva ecrane.

Adevarul Live, ora 14.00. Cele mai frumoase carti din Romania

Cine poate sa judece o carte dupa coperta? Cat de imprtanta este imaginea unei carti intr-un peisaj editorial mai degraba anevoios? Designerul Dinu Dumvravician si Ina Revnic, coordonator al proiectului Cele mai frumaose carti din Romania vorbesc la Adevarul Live, de la 14. 00, despre dimensiunea artistica a cartii vazute ca obiect.

Interviurile FNT: Regizorul Victor Ioan Frunza vorbeste la Adevarul Live, de la ora 12.00, despre sensul teatrului in comunitate

Unul dintre cei mai importanti regizori din Romania, Victor Ioan Frunza, avand trei spectacole selectionate in editia cu numarul 25 a FNT, Mobila si durere, Steaua fara nume si Visul unei nopti de vara, va fi prezent in studioul Adevarul Live, unde va vorbi despre problemele sistemului teatral din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )