Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live. Candideaza Raluca Turcan la sefia PNL?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Candideaza Raluca Turcan la sefia PNL?

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, vorbeste, la Adevarul Live, despre lupta pentru sefia PNL. Va candida si Raluca Turcan pentru functia de presedinte? Daca nu, pe cine va sustine? De ce liberalii nu mai respecta criteriile de integritate impuse anul trecut? Va fi sanctionata Alina Gorghiu pentru ca a plecat din sedinta Comisiei Juridice in care s-au adoptat amendamentele scandaloase privind gratierea coruptilor?. continuă pe Adevărul

Raluca Turcan: Nu o suspectez pe Alina Gorghiu de blat cu PSD. Dar este devastator pentru PNL sa fie vazut ca partas al PSD la devastarea tarii

La Adevarul Live, Raluca Turcan, presedintele interimar PNL, a vorbit despre ceea ce unele voci din partid au catalogat ca fiind un blat cu PSD, si anume faptul ca Alina Gorghiu a parasit sedinta Comisiei Juridice din Senat in ziua in care s-au adoptata amendamentele care gratiau coruptii. Turcan nu o suspeteaza pe Gorghiu de intelegeri pe sub masa cu PSD si spune ca fosta presedinta liberala a fost deja sanctionata de opinia publica.

Raluca Turcan: Iau in considerare o candidatura la nivel national la Congresul PNL din iunie

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, miercuri, ca ia in considerare o candidatura la nivel national la alegerile interne care vor avea lor pe 17 iunie.

Alina Gorghiu, reactie la acuzatiile aduse de Raluca Turcan

In urma acuzatiilor aduse de presedintele interimar PNL, Raluca Turcan ce o vizau direct pe Alina Gorghiu, aceasta a reactionat in consecinta. Consider ca aceste acuzatii sunt doar simple.

Cristian Busoi isi anunta azi candidatura la sefia PNL

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, isi va anunta astazi candidatura la sefia PNL, au declarat pentru Adevarul surse liberale. Busoi urmeaza sa sutina astazi, la ora 12. 00, o conferinta de presa la sediul PNL Bucuresti. Busoi este al treila candidat intrat in cursa pentru sefia PNL, dupa Ludovic Orban si Catalin Predoiu.

Cristian Busoi si-a anuntat candidatura la sefia PNL fara sa accepte intrebari din partea presei. Trebuie sa revenim la Romania lucrului bine facut

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, si-a anuntat, vineri, candidatura la sefia PNL. Anuntul a avut loc in cadrul unei conferinte de presa la sediul PNL Bucuresti. Busoi este al treilea candidat intrat in cursa pentru sefia PNL, dupa Ludovic Orban si Catalin Predoiu.

Despre arta plastica contemporana, de la ora 11.00, la Adevarul Live

Sculptorita Bianca Mann si galerista Roxana Gamart se afla astazi in studioul Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a vorbi despre expozitia The Blind Spot, deschisa la Mobius Gallery, in perioada 5-31 mai, dar si despre noile tendinte din arta contemporana.

Despre arta plastica contemporana, de la ora 12.00, la Adevarul Live

Sculptorita Bianca Mann si galerista Roxana Gamart se afla astazi in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a vorbi despre expozitia The Blind Spot, deschisa la Mobius Gallery, in perioada 5-31 mai, dar si despre noile tendinte din arta contemporana.

Adevarul Live: in culisele Festivalului Awake si concertului Depeche Mode

Laura Coroianu, managing partner Emagic, vorbeste, la Adevarul Live, despre doua dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului, concertul Depeche Mode si Festivalul Awake, dar si despre concursul international ArtDoor, dedicat tinerilor realizatori de instalatii artistice.

Raluca Turcan: Daca membrii partidului si-ar dori, nu as putea sa nu iau in calcul o candidatura la sefia PNL

Sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, a declarat, vineri, ca, daca membrii partidului si-ar dori ca ea sa se inscrie in cursa pentru presedintia organizatiei politice, nu ar putea sa nu ia in calcul acest lucru, dar a explicat ca nu si-a pus problema sa fie presedinte al liberalilor.

Raluca Turcan: Nu o pot suspecta pe Alina Gorghiu de blat cu PSD, dar, daca persista in greseli, trebuie luate masuri

Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat vineri, la Adevarul Live, ca nu are vreo problema personala cu Alina Gorghiu si nu ar putea sa o suspecteze pe aceasta de blat cu PSD, dar daca senatorul liberal va persista in greseli, conducerea partidului va fi nevoita sa ia niste masuri. Turcan s-a referit atfel la absenta lui Gorghiu de la sedinta comisiei juridice de miercuri, in care s-a votat gratierea faptelor de coruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )