Libnet.ro
UNICEF

12:30

Adevarul Live. Cristian Preda comenteaza atacul SUA asupra Siriei. A fost un act de justitie?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Cristian Preda comenteaza atacul SUA asupra Siriei. A fost un act de justitie?

Europarlamentarul Cristian Preda comenteaza, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, atacul declansat de Statele Unite la adresa Siriei, ca raspuns la atacul chimic lansat de dictatorul sirian Bashar Al Assad asupra propriului popor, atac pe care Donald Trump l-a catalogat drept o rusine pentru umanitate. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Cristian Preda comenteaza atacul SUA asupra Siriei. A fost un act de justitie?

Europarlamentarul Cristian Preda comenteaza, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, atacul declansat de Statele Unite la adresa Siriei, ca raspuns la atacul chimic lansat de dictatorul sirian Bashar Al Assad asupra propriului popor, atac pe care Donald Trump l-a catalogat drept o rusine pentru umanitate.

Sorin Grindeanu, despre atacul SUA asupra unei baze militare din Siria: Atacul chimic trebuie pedepsit

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Craiova, referitor la atacul SUA asupra Siriei, ca in aceasta dimineata a avut o discutie cu ministrul Apararii si cu ministrul Afacerilor Externe si ca Romania condamna atacul cu arme chimice care a avut loc in Siria, in urma cu cateva zile, adaugand ca aceste lucruri trebuie pedepsite, arata Digi24.

Vlad Nistor, analist de politica externa: Atacul SUA asupra Siriei, o reactie simbolica a americanilor

Analistul de politica externa Vlad Nistor a comentat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, atacul SUA asupra unei baze aeriene siriene, aratand ca este o reactie simbolica a.

Mircea Geoana: Atacul SUA asupra Siriei nu este un impuls, ci un calcul

Atacul SUA asupra Siriei nu este un impuls, ci un calcul, dupa o perioada de tatonare, a apreciat Mircea Geoana, fost ambasador al Romaniei in SUA si fost ministru de Externe. Nu e un impuls,.

Kremlinul denunta atacul SUA asupra Siriei drept agresiune impotriva unui stat suveran si o incalcare a dreptului international

Kremlinul a denuntat atacul american asupra Siriei drept o agresiune impotriva unui stat suveran si o incalcare a dreptului international, transmite The Associated Press.

Expertul in securitate nationala, Hari Bucur-Marcu: Atacul SUA asupra Siriei, o sanctiune militara punctuala

Expertul in securitate nationala, Hari Bucur-Marcu, considera ca atacul lansat de Statele Unite ale Americii asupra Siriei reprezinta o sanctiune militara punctuala ca raspuns la faptul ca fortele siriene au folosit armele chimice impotriva populatiei civile, potrivit Agerpres.

Eficienta de lupta a fost destul de saraca. Ministrul rus al Apararii, detalii despre atacul SUA asupra unei baze aeriene a Siriei. Doar 23 dintre cele 59 de rachete si-au atins obiectivul. CE S-A iNTAMPLAT CU RESTUL

Ministerul rus al Apararii spune ca atacul rachetelor balistice al SUA pe aeroportul sirian nu a fost foarte eficient. Acesta a precizat ca doar 23 din cele 59 de rachete Tomahawk si-au atins obiectivul.

Reactii. Rusia, despre atacul SUA asupra Siriei: Toate consecintele vor fi suportate de cei care au declansat acest atac

Toate consecintele vor fi suportate de cei care au declansat acest atac. Aceasta a fost prima reactie a Rusiei dupa atacul Statelor Unite asupra unei baze din Siria. Oficialii rusi spun ca vor solicita o reuniune urgenta a Consiliului de Securitate ONU, Moscova avertizand ca este vorba de o agresiune impotriva unui stat membru al Organizatiei Natiunilor Unite.

MAE despre atacul SUA asupra bazei siriene: Romania este solidara cu Aliatii si partenerii nostri

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca Romania reitereaza condamnarea ferma a atacului chimic din 4 aprilie, din provincia Idlib, considera ca actiunea SUA de astazi este o reactie ferma la atrocitatile comise in urma atacului cu arme chimice si subliniaza ca tara noastra este solidara cu aliatii si partenerii sai.

Reactia pietelor financiare dupa atacul SUA asupra Siriei

Actiunile au scazut, iar obligatiunile, aurul si yenul au crescut la bursele asiatice, investitorii cautand plasamentele sigure in urma atacului cu rachete impotriva unei baze aeriene din Siria, care amplifica riscul unei confruntari cu Rusia in Iran.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )