Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live: cum se vede de la Berlin politica externa a presedintelui Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: cum se vede de la Berlin politica externa a presedintelui Klaus Iohannis

De la ora 12. 00, Sven Joachim-Irmer, directorul pentru Romania si Republica Moldova al fundatiei Konrad Adenauer, vine in studioul Adevarul Live pentru a face o radiografie a primelor sase luni de mandat al presedintelui Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu, despre exportul populismului din Grecia

Victoria zdrobitoare la Referendumul impotriva austeritatii a lui Alexis Tsipras, singurul premier de extrema stanga din Europa, este dezbatuta de jurnalistul Grigore Cartianu la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 12.00. Viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, despre avatajele si dezavantajele gratuitatii transportului in comun din Bucuresti

Marti, 7 iulie, viceprimarul Capitalei, Cornel Pieptea, vine in platoul Adevarul Live sa vorbeasca despre cele doua regii aflate in subordinea Primariei Generale: RADET si RATB.

Florea Dumitrescu, fost guvernator al Bancii Nationale, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 15.00, despre cum ar putea lovi criza greaca Romania

Florea Dumitrescu, fost ministru al Finantelor in perioada 1969-1978 si fost guvernator al Bancii Nationale a Romaniei BNR) intre 1984 si 1989, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 15. 00, despre impactul pe care l-ar putea avea criza din Grecia asupra Romaniei.

Dezbatere despre criza din Grecia, la Adevarul Live, ora 15.00: problema de securitate pentru Europa?

Ne mai despart 48 de ore de aflarea rezultatului la referendumul convocat de Alex Tsipras pentru a stabili care este raspunsul poporului grec privind cererile creditorilor internationali.

Adevarul Live: Poate criza din Grecia sa produca implozia UE?

Potrivit rezultatelor Referendumului de ieri grecii au votat in procent de 61% impotriva austeritatii. Ce va face Uniunea Europeana cu o tara din zona euro care nu vrea sa-si mai plateasca datoriile catre creditori explica, la Adevarul Live, Cristian Unteanu - corespondentul Adevarul la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )