Libnet.ro
UNICEF

10:30

Adevarul Live. EURO 2016, finala noastra e duminica: Romania - Albania. Iordanescu, atacat de fostii elevi

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. EURO 2016, finala noastra e duminica: Romania - Albania. Iordanescu, atacat de fostii elevi

Romania isi va juca sansa calificarii in optimile de finala de la Campionatul European duminica seara, in meciul cu Albania de la Lyon. ora 22. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, EURO 2016: o zi pana la meciul Romania Elvetia! Planul lui Iordanescu pentru calificare

Emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00 va fi gazda unor discutii despre Campionatul European de Fotbal. in direct de la Paris, Amir Kiarash ne va da ultimele vesti din tabara tricolorilor inaintea confruntarii dintre Romania si Elvetia de maine seara.

Adevarul Live, EURO 2016, ora 14.00: Romani, rupeti blestemul elvetian!

Echipa Romaniei va disputa in aceasta seara, cu incepere de la ora 19. 00, cel de al doilea meci in cadrul Grupei A, impotriva Elvetiei. Partida se va disputa la Paris, pe Parc des Princes si va fi transmisa in direct de Dolce Sport si Pro TV.

Adevarul Live, ora 14.00: dupa un meci modest cu Elvetia, Romania joaca duminica finala cu Albania

Calculele calificarii Romaniei in optimile de finala ale EUROsi analiza jocului cu Elvetia vor fi puse pe tapet in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 14.

ROMANIA-ELVETIA LIVE - EURO 2016 1-1: Elvetia domina finalul de meci

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

EURO 2016: Vesti proaste pentru Romania. Chiar si o victorie cu Albania ne poate trimite acasa

Romania poate suferi din cauza Rusiei, care a primit o excludere cu suspendare din partea UEFA, din cauza violentelor cauzate de fani la meciul cu Anglia. Daca rusii recidiveaza, echipa nationala va fi exc.

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

Adevarul Live. Cum a plecat Roxana Wring din Romania in 1980: Am acasa o notita pe care scrie: Va permitem sa va casatoriti cu un strain

Roxana Wring, candidatul USB la Primaria Sectorului 3, care a iesit pe locul doi, dar a reusit sa ajunga in Consiliul Local, a povestit, la Adevarul Live, cuma plecat din tara in vremea comunismului, de ce a candidat la alegerile locale si care e urmatorul pas pe care il va face in politica.

Franta a invins Albania, scor 2-0, cu goluri marcate in minutele 90 si 90+5, si s-a calificat in optimile Euro-2016

Reprezentativa Frantei a invins, miercuri, la Marsilia, cu scorul 1-0 0-0), formatia Albaniei, prin golurile marcate de Griezmann in minutul 90 si Payet in minutul 90+5, in etapa a doua a Grupei A, din care face parte si Romania. Gazdele turneului final au obtinut calificarea in optimile de finala ale Euro-2016.

Pariurile lui Balint pentru EURO 2016: Pogba va fi cel mai bun jucator al turneului. Nicusor Stanciu, cel mai bun tricolor!

Au mai ramas mai putin de 32 de ore pana la cel mai important turneu european al anului, EURO 2016, competitie pe care Romania are privilegiul sa o inaugureze intr-un meci cu gazda Franta. Un numar record de selectionate, 24, se afla la startul competitiei, insa pe 10 iulie una singura va ridica trofeul dupa finala de pe Stade de France.

Patriotism extrem. Suporter batut cu un tac de biliard pentru ca ar fi sustinut ca Romania nu mai are sanse la Euro 2016

Un barbat din Alba Iulia a fost batut, miercuri seara, cu un tac de biliar de un alt barbat, din cauza ca ar fi sustinut ca nationala de fotbal a Romania nu mai are nicio sansa la Euro 2016 dupa remiza din meciul cu Elvetia, agresorul fiind acum cercetat de politisti pentru lovire si alte violente.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )