Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live - Fondatorul F64, despre stirea ca Mos Craciun einvestitor: imi cer scuze celor care s-au simtit jigniti

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live - Fondatorul F64, despre stirea ca Mos Craciun einvestitor: imi cer scuze celor care s-au simtit jigniti

Ceea ce trebuia sa fie tranzactia anului in domeniul electro-IT s-a transformat in farsa anului. Una primita cu reactii intense pe retelele sociale. Magazinul de echipamente foto-video F64 nu a fost vandut, ci a anuntat o campanie de Craciun, in care investitorul era Mos Craciun. continuă pe Adevărul

PR stunt memorabil: business-ul de 18 mil. euro al F64, preluat de...Mos Craciun

Reprezentantii companiei F64 au organizat o campanie de PR stunt, prin care au reusit sa atraga vizibilitatea mediei prin crearea unei eveniment in care oficialii firmei urmau sa anunte atragerea unui investitor in actionariat.

Primaria Galati - Mos Craciun pentru 700 de familii sarace din oras

Pachetele de Craciun pentru persoanele asistate de Cantina de Ajutor Social a Primariei Galati contin anul acesta produse din carne specifice sarbatorilor de iarna carnati, toba, slanina, lebar) si mai multe sortimente de dulciuri.

Adevarul Live, ora 15.00 - Marian Alecsiu, F64: tranzactia anului in Romanai s-a transformat in farsa anului. Cat de fair play a fost miscarea?

Ceea ce trebuia sa fie tranzactia anului in domeniul electro-IT s-a transformat in farsa anului. Una primita cu reactii intense pe retelele sociale. Magazinul de echipamente foto-video F64 nu a fost vandut, ci a anuntat o campanie de Craciun, in care investitorul era Mos Craciun.

Adevarul Live, ora 15.00 - Marian Alecsiu, F64: tranzactia anului in Romania s-a transformat in farsa anului. Cat de fair play a fost miscarea?

Ceea ce trebuia sa fie tranzactia anului in domeniul electro-IT s-a transformat in farsa anului. Una primita cu reactii intense pe retelele sociale. Magazinul de echipamente foto-video F64 nu a fost vandut, ci a anuntat o campanie de Craciun, in care investitorul era Mos Craciun.

Investitorul strain al F64? O farsa de marketing gandita si secretoasa - Mos Craciun e investitorul

Dupa ce vineri reprezentantii F64 au anuntat ca magazinul are un investitor strain, astazi surpriza a venit. A fost doar o miscare de marketing surprinzatoare si socanta, in care magazinul si-a anuntat cifrele si strategia de sarbatori: F64 a devenit magazinul lui Mos Craciun.

Au alergat in costum de Mos Craciun, in scop caritabil

Centrul municipiului Arad a fost luat cu asalt duminica de catre persoane costumate in Mos Craciun. A fost vorba despre cea de a patra editie a Maratonului Mos Craciunilor, la care participantii au alergat in trei probe, actiunea avand, intainte de toate, un caracter umanitar.

Da, Virginia, Mos Craciun exista!

Dragi copii si adulti, in cazul in care va framanta intrebarea daca Mos Craciun exista cu adevarat, in cazul in care indoiala a inceput sa va corodeze credinta in miracolul Craciunului, sa stiti ca nu sunteti nici primii, nici ultimii care au trecut si vor trece prin aceasta perioada dureroasa. Vreau sa va spun o poveste adevarata despre o fetita de 8 ani, pe nume Virginia.

Regulament de participare:Concurs Mesaj catre Mos Craciun!

Regulament de participare la concursul Mesaj catre Mos Craciun, desfasurat pe adevarul. ro, prin care participantii pot castiga diverse premii pentru copii, de Craciun, inclusiv o excursie la Disneyland, Paris.

Mos Craciun a a dus brazi si podoabe pentru copiii nevoiasi cu rezultate bune la invatatura

Mos Craciun a venit, astazi, la Primaria Alexandria pentru a aduce daruri copiilor nevoiasi care au avut rezultate bune la invatatura. 135 de elevi au primit brazi si decoratiuni pentru impodobirea acestora.

Copiii din noua centre din Capitala se intrec in impodobit brazii. Arbitru va fi Mos Craciun

Peste 50 de copii din noua centre din Capitala vor participa duminica, 15 decembrie, de la ora 13. 30, la un concurs de impodobit brazi, in noua piata Obor, unde il vor intalni, cu acest prilej, si pe Mos Craciun, arata Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )