Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adevarul Live. Halep viseaza frumos: Ce o asteapta pe Simona la Australian Open si cand isi va afla traseul

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Halep viseaza frumos: Ce o asteapta pe Simona la Australian Open si cand isi va afla traseul

Dupa ce in 2017 a devenit ocupanta locului 1 WTA, Simona Halep si-a propus sa castige in 2018 primul turneu de Grand Slam din cariera. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 11.00. Ecaterina Andronescu, despre restructurarea Guvernului Tudose. Mai rezista Dragnea la sefia PSD?

Senatoarea Ecaterina Andronescu vorbeste, de la ora 11. 00, la Adevarul Live, despre posibila restructurare sau remaniere a Guvernului Tudose, tensiunile din PSD si candidatul formatiunii la prezidentialele din 2019.

Adevarul Live. Ecaterina Andronescu, mesaj pentru Liviu Dragnea: Nimeni nu este vesnic in functie. Nu as exclude un Guvern mai suplu

Senatoarea PSD Ecaterina Andronescu a spus, la Adevarul Live, ca Liviu Dragnea nu si-a pierdut autoritatea in partid, intrucat, la sedinta de ieri, a fost sustinut de mai multi lideri PSD. insa, cu toate acestea, nimeni nu e vesnic in functie, atentioneaza Ecaterina Andronescu, care nu e decisa daca Executivul are nevoie de o simpla remaniere sau de o restructurare masiva, cert e ca se impune o schimbare.

E oficial: Simona Halep va fi cap de serie numarul unu la Australian Open. Cum arata clasamentul WTA incepand de azi

Simona Halep are in aceasta saptamana un plus de 303 de puncte in clasamentul WTA fata de Caroline Wozniacki, ocupanta locului al doilea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )