Libnet.ro
UNICEF

10:15

Adevarul LIVE Ion Cristoiu: Achitarea de la Turnu Severin l-a inaltat pe Corneliu Zelea Codreanu

Adevărul Adevărul,
Adevarul LIVE Ion Cristoiu: Achitarea de la Turnu Severin l-a inaltat pe Corneliu Zelea Codreanu

DEZBATERE Historia. Jurnalistii Ion M. Ionita si Ion Cristoiu discuta despre un moment crucial pentru Miscarea Legionara: achitarea luiCorneliu Zelea Codreanu la Turnu Severin. continuă pe Adevărul

Adevarul LIVE, de la ora 11.00 - Ion M. Ionita si Ion Cristoiu, despre achitarea lui Corneliu Zelea Codreanu la Turnu Severin

DEZBATERE Historia. Jurnalistii Ion M. Ionita si Ion Cristoiu discuta despre un moment crucial pentru Miscarea Legionara: achitarea luiCorneliu Zelea Codreanu la Turnu Severin.

Adevarul LIVE: Ion M. Ionita si Ion Cristoiu, despre achitarea lui Corneliu Zelea Codreanu la Turnu Severin

Jurnalistii Ion M. Ionita si Ion Cristoiu discuta despre un moment crucial pentru Miscarea Legionara: achitarea luiCorneliu Zelea Codreanu la Turnu Severin.

Manifestari anoste de Ziua Marinei in Portul Turnu Severin. Ploaia a dat peste cap planurile organizatorilor

Ploaia a dat peste cap manifestarile programate sa aiba loc de Ziua Marinei in Portul Drobeta-Turnu-Severin. Reprezentantii autoritatii locale si-au scurtat discursurile, iar depunerea de coroane s-a facut in ritm alert.

Adevarul LIVE cu avocatul Gheorghe Piperea, despre situatia combinatului Oltchim

Gheorghe Piperea, avocat si administrator judiciar la Oltchim, este invitatul jurnalistilor Adina Vlad si Ion M. Ionita la emisiunea Adevarul LIVE de la ora 11. 00, unde discuta despre situatia combinatului Oltchim Ramnicu Valcea.

VIDEO Adevarul LIVE Avocatul Gheorghe Piperea, despre situatia combinatului Oltchim: A fost stors ca o lamaie intre doua vagoane de tren

Gheorghe Piperea, avocat si administrator judiciar la Oltchim, este invitatul jurnalistilor Adina Vlad si Ion M. Ionita la emisiunea Adevarul LIVE de la ora 11. 00, unde discuta despre situatia combinatului Oltchim Ramnicu Valcea.

Adevarul live, de la ora 15.00: Cand este prea tarziu sa faci copii si de ce tot mai multe cupluri sunt infertile

Tot mai multe cupluri tinere se confrunta cu probleme de fertilitate, arata statisticile. La Adevarul Live de la ora 15. 00, vom afla motivele, care dintre parteneri este de vina in cele mai multe cazuri si ce solutii mai ofera astazi statul roman persoanelor care sufera de infertilitate.

Adevarul Live, de la ora 15.00: la ce universitati straine mai pot aplica absolventii romani anul acesta

Multi absolventi de liceu se gandesc la studii in strainatate, o alternativa aleasa mai ales de elevii de top. Olanda, Marea Britanie si Danemarca sunt doar cateva dintre destinatiile unde mai pot aplica tinerii anul acesta, insa tot acum incep pregatirile pentru admiterea din 2014. Despre oferta completa, pasii pentru a intra la o universitate straina si motivele celor deja plecati acolo discutam de la ora 15. 00, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 15: Care sunt secretele unei afaceri de succes in IT?

De la ora 15. 00 la Adevarul Live va veti putea intalni cu Cristi Badea Mavenhut), Sebastian Vaduva Appscend) si cu bloggerul adevarul. ro, Mircea Goia, care vor vorbi despre secretele startup-urilor.

Adevarul Live: despre zidurile impotriva romilor si discriminare, de la ora 11.00

In editia de la ora 11. 00 a Adevarul Live, discutam cu Petre Florin Manole, activist pentru drepturile omului, si cu primarul orasului Baia Mare, Catalin Chereches, despre motivele care duc la ridicarea zidurilor pentru izolarea comunitatilor de romi si despre efectele acestor constructii asupra minoritatii etnice.

VIDEO Fenomenul zidurilor impotriva romilor, discutat la Adevarul Live. Nu este o solutie, ci o separare

In editia de miercuri a Adevarul Live, activistul pentru drepturile omului Petre Florin Manole si cu primarul orasului Baia Mare, Catalin Chereches, au discutat despre motivele care duc la ridicarea zidurilor pentru izolarea comunitatilor de romi si despre efectele acestor constructii asupra minoritatii etnice.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )