Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live: Zi istorica pentru R. Moldova. Care va fi reactia Rusiei dupa ce Moldova, Ucraina si Georgia vor semna Tratatele de Asociere la UE?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Zi istorica pentru R. Moldova. Care va fi reactia Rusiei dupa ce Moldova, Ucraina si Georgia vor semna Tratatele de Asociere la UE?

Trei state foste sovietice, Republica Moldova, Ucraina si Georgia, semneaza astazi la Bruxelles Tratatele de Asociere la UE. Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, va vorbi la Dezbaterile Historia de la Adevarul Live despre acest moment crucial in contextul conflictului din Ucraina si al anexarii Peninsulei Crimeea de catre Rusia. continuă pe Adevărul

Zi istorica pentru R. Moldova. Care va fi reactia Rusiei dupa semnarea de catre Moldova, Ucraina si Georgia a Tratatelor de Asociere la UE?

Trei state foste sovietice, Republica Moldova, Ucraina si Georgia, au semnat vineri, la Bruxelles, Tratatele de Asociere la UE. Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a vorbit la Dezbaterile Historia de la Adevarul Live despre acest moment.

Adevarul Live: Zi istorica pentru R. Moldova. Care va fi reactia Rusiei dupa ce Moldova, Ucraina si Georgia vor semna astazi Tratatele de Asociere la UE?

Trei state foste sovietice, Republica Moldova, Ucraina si Georgia, semneaza astazi la Bruxelles Tratatele de Asociere la UE. Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, va vorbi la Dezbaterile Historia de la Adevarul Live despre acest moment crucial in contextul conflictului din Ucraina si al anexarii Peninsulei Crimeea de catre Rusia.

VIDEO Zi istorica pentru R. Moldova. Care va fi reactia Rusiei dupa semnarea de catre Moldova, Ucraina si Georgia a Tratatelor de Asociere la UE?

Trei state foste sovietice, Republica Moldova, Ucraina si Georgia,au semnat vineri, la Bruxelles, Tratatele de Asociere la UE. Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, a vorbit la Dezbaterile Historia de la Adevarul Live despre acest moment crucial in contextul conflictului din Ucraina si al anexarii Peninsulei Crimeea de catre Rusia.

Zi istorica pentru Republica Moldova si Ucraina. Rusia nu mai are ce face acum

Trei foste republici sovietice fac astazi un pas mare spre Uniunea Europeana! Republica Moldova, Ucraina si Georgia vor semna tratatele de asociere cu blocul comunitar in cadrul summitului sefilor de.

Adevarul Live, ora 11.00: Moldova, o zi pana la semnare. Ce risca si ce castiga Chisinaul prin Acordul cu UE

Ambasadorul Republicii Moldova la Bucuresti, E. Iurie Renita, vine in platoul Adevarul Live pentru a discuta semnificatia semnarii acordurilor cu Uniunea Europeana, precum si riscurile pe care Chisinaul si le asuma.

Adevarul Live. Revenirea lui Lionel Messi, care a dus Argentina in optimile Campionatului Mondial. Corespondenta Amir Kiarash, din Brazilia

Jurnalistii Iulian Anghel, Alexandru Stefan Adevarul), Gigi Stancu Click!) si corespondentul Amir Kiarash, din Brazilia, discuta despre calificarea Argentinei in optimile de finala ale Campionatului Mondial din Brazilia.

Adevarul Live. Revenirea lui Lionel Messi, care a dus Argentina in optimile Campionatului Mondial

Jurnalistii Iulian Anghel, Alexandru Stefan Adevarul), Gigi Stancu Click!) si corespondentul Amir Kiarash, din Brazilia, discuta despre calificarea Argentinei in optimile de finala ale Campionatului Mondial din Brazilia.

Varujan Vosganian, la Adevarul Live: PDL va accepta un candidat propus de PNL, care sa se distanteze de Basescu

Senatorul PNL Varujan Vosganian a vorbit, la Adevarul Live, despre miza Congresului PNL, care va avea loc in weekend, despre fuziunea cu PDL, despre pozitia PNL vizavi de presedintele Taian Basescu, dar si despre politica lui Klaus Iohannis din calitatea sa de lider al PNL.

Vanzarea a 26% din actiunile Petromidia, discutata de la ora 12.00, la Adevarul Live, cu Azamat Zhangulov, vicepresedinte Rompetrol Group

Vicepresedintele Rompetrol Azamat Zhangulov vine de la 12. 00, la Adevarul Live, pentru a discuta despre achizitia pachetului de 26% din actiunile pe care statul roman le detine la Rompetrol Rafinare, dar si proiectele care vor fi realizate din fondul de investitii in energie, realizat in parteneriat cu statul roman.

BAC 2014 Elevii intra de luni in examenele scrise de la Bacalaureat. Ultima lectie pentru Bac, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Astazi, la Adevarul Live, discutam despre campania Adevarul te mediteaza si te premiaza din acest, in ultima zi de lectii pentru Bac 2014, dar si despre prima proba scrisa la Bacalaureat, examenul la limba romana de luni.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )