Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live. Kelemen Hunor: in ce conditii mai sustine UDMR Guvernul PSD

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Kelemen Hunor: in ce conditii mai sustine UDMR Guvernul PSD

Presedintele UDMR Kelemen Hunor vorbeste, la Adevarul Live, despre relatia cu PSD si modificarea legislatiei penale. OUG 13 a afectat si protocolul de colaborare cu PSD? Ce viitor mai are Guvernul Grindeanu? UDMR este la Putere sau in Opozitie? Va modifica Parlamentul Codul Penal in conditiile neincrederii din societate? Iata cateva intrebari la care va raspunde liderul maghiar. continuă pe Adevărul

Despre epidemia de singuratate, o noua boala moderna, la Adevarul Live de la ora 15.00

Suntem in epoca in care suntem mai conectati ca oricand si, totodata, mai singuri ca oricand, spun specialistii. Resimtim singuratatea mai ales in perioada sarbatorilor de iarna si de zilele in care se celebreaza iubirea, de Sfantul Valentin si de Dragobete. Cat de periculoasa este insingurarea si ce e de facut ne spune psihoterapeutul Constantin Corneanu, la Adevarul Live de la ora 15.

Adevarul Live, ora 15.00: Europa cu doua viteze - dezavantaj Romania?

La Adevarul Live de la ora 15. 00 va propunem o discutie despre unul dintre cele mai fierbinti subiecte ale actualitatii europene: posibila statuare a principiului Europa cu doua viteze.

Adevarul Live, ora 14.00: Comediantul Andrei Ciobanu, despre ecranizarea volumului Suge-o, Ramona! si continuarea lui, Suge-o, Andrei!

Suge-o, Ramona!, bestseller-ul citit de peste un milion de oameni, cea mai comentata si cea mai furata carte, continua cu volumul doi. Andrei Ciobanu vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre ecranizarea primului volum, dar si despre noutatile aduse de Suge-o, Andrei!.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )