Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adevarul Live: mai sunt trei zile pana la EURO! Ce sanse are Romania in fata Frantei?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: mai sunt trei zile pana la EURO! Ce sanse are Romania in fata Frantei?

Incepand cu ora 15. 00, Adevarul Live va gazdui o emisiune avand ca temna participarea Romaniei la Campionatul European de Fotbal. continuă pe Adevărul

De luni incep meditatiile la Adevarul LIVE pentru BAC 2016

Incepand de luni, 6 iunie, profesori din liceele de top din Bucuresti vor incepe sa predea lectii video la Adevarul LIVE in cadrul campaniei Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Astfel, Adevarul continua sa ofere liceenilor care se pregatesc pentru examenele din acest an meditatii gratuite si live care ii pot ajuta sa inteleaga si sa aprofundeze materiile.

Adevarul Live, ora 13.00. Nicusor Dan, despre cum vrea sa salveze Romania in toamna

Candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul USB) la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, este invitat, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, pentru a discuta despre planurile sale de a duce partidul in Parlament. Nicusor Dan vrea sa extinda partidul in toata tara pentru a intra in Parlament.

Adevarul Live, ora 13.00: Sebastian Ghita, despre secrete si servicii

Deputatul Sebastian Ghita, membru al Comisiei pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activitatii SRI, va explica, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, de ce a lasat sa se inteleaga s-a temut pentru soarta lui dupa moartea patronului Hexi Pharma, dar va vorbi si despre implicarea serviciilor in afaceri si in politica.

Sacrificii din viata campionilor: Mi-a fost rau trei zile, am si vomat! Pretul unei medalii olimpice e mare

Fara doar si poate, Sorin Babii reprezinta o figura aparte a sportului romanesc. A participat la nu mai putin de sase editii ale Jocurilor Olimpice de vara, din 1984 si pana in 2004, record atins doar de marile campioane Lia Manoliu atletism) si Elisabeta Lipa canotaj).

Gorj: Drum blocat trei zile de o cununie civila din cauza unui cort, amplasat in mijlocul drumului

O familie din comuna Balesti, judetul Gorj, a amplasat un cort chiar pe drumul comunal din localitate pentru petrecerea cu ocazia unei cununii civile. Mai mult, drumul comunal a fost blocat timp de trei zile, pentru.

Numerologul Mihai Voropchievici, despre cele trei zile din iunie marcate de numarul necuratului, 666

666! Cifrele care baga omenirea in sperieti! Ei bine, luna iunie are trei zile de foc marcate de 666! Astazi este prima dintre ele si, concidenta sau nu, nenorocirile deja se intampla, potrivit an.

Oamenii DaDa, Gigi Caciuleanu si Lari Giorgescu, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Anul acesta, dadaismul implineste 100 de ani. Unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani pe plan mondial, coregraful Gigi Caciuleanu, a pregatit o noua premiera, lOm DAdA, spectacol de teatru coregrafic, prezentat la sala Atelier a Teatrului National Bucuresti.

Drum blocat trei zile de o cununie civila. Au pus un cort in mijlocul drumului

O familie din comuna Balesti a amplasat un cort chiar pe drumul comunal din localitate pentru desfasurarea unei petreceri cu ocazia unei cununii civile.

webPR:Doar 3 zile pana ce Bucurestiul devine Capitala Internetului: 130 de speakeri, 55 de ore de know-how, concerte, filme si petreceri. Inca se pot cumpara bilete!

Cel mai mare eveniment dedicat Internetului si tehnologiei care are loc in Romania joi si vineri saptamana aceasta la Bucuresti a intrat in linie dreapta. A 5-a editie a Interactive Central and Eastern Europe Festival - ICEEfest - este si cea mai ampla de pana acum.

Adevarul te mediteaza pentru BAC 2016. Prima lectie video la Limba romana, la Adevarul Live - luni, ora 14.30

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac, editia 2016, incepe luni, 6 iunie, la ora 14. 30, cu lectia de Limba si literatura romana. Prima meditatie va fi oferita de profesoarele Ecaterina Stanca, de la Colegiul National Tudor Vianu, si Ruxandra Achim, de la Colegiul National I. Caragiale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )