Libnet.ro
UNICEF

09:30

Adevarul Live - mesaj catre politicieni: Lasati-o in pace pe Simona Halep!

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live - mesaj catre politicieni: Lasati-o in pace pe Simona Halep!

Traim vremuri tulburi, in care nu mai stim in cine sa indraznim sa avem incredere, in care ne temem de propriile noastre decizii, de ziua de maine, de razboi, de semenii nostri. Poate mai mult ca niciodata aveam nevoie de o Simona Halep. De o copila de 22 de ani care a reusit, prin munca si prin sacrificii, sa ne dea tuturor o lectie: a unit ceea ce politicienii au dezbinat ani la rand, a unit Romania. continuă pe Adevărul

ADEVARUL LIVE Mesaj catre politicieni: Lasati-o in pace pe Simona Halep!

Traim vremuri tulburi, in care nu mai stim in cine sa indraznim sa avem incredere, in care ne temem de propriile noastre decizii, de ziua de maine, de razboi, de semenii nostri. Poate mai mult ca niciodata aveam nevoie de o Simona Halep. De o copila de 22 de ani care a reusit, prin munca si prin sacrificii, sa ne dea tuturor o lectie: a unit ceea ce politicienii au dezbinat ani la rand, a unit Romania.

Online sau deloc? Dilemele jurnalismului, azi. Invitatul lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, de la ora 15.00, este jurnalistul Vlad Mixich

Astazi, de la ora 15. 00, invitatul lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live este jurnalistul Vlad Mixich. Titlul dezbaterii de la Adevarul Live este Online sau deloc? Dilemele jurnalismului, azi.

Adevarul Live de la ora 15.00: Despre Vivolis, singura platforma de turism din Romania care permite rezervarea sau plata prin WhatsApp si Viber

Platforma Vivolis. ro a fost lansata oficial in urma cu aproximativ o luna. La Adevarul live de la ora 15. 00 este invitat Cristian Curus, director de strategie si dezvoltare in cadrul companiei Ovi Travel.

Adevarul Live, de la ora 10.00: Daniel Delpuech, CEO Keyword Group, vorbeste despre o noua aplicatie antifrauda

La Adevarul live de la ora 10. 00, Daniel Delpuech, directorul executiv al companiei franceze producatoare de software Keyword Group, vorbeste despre o noua aplicatie care vrea sa protejeze datele guvernamentale.

Perchezitiile de la APIA, dezbatute la Adevarul Live, de la ora 12.30

Astazi, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, jurnalistul Liviu Iolu discuta cu Dinu Zara, corespondent Adevarul Suceava, despre perchezitiile care au avut loc la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura. Care sunt motivele din spatele acestora, aflati la Adevarul Live.

VIDEO Perchezitiile de la APIA, dezbatute la Adevarul Live

Astazi, de la ora 12. 30, la Adevarul Live, jurnalistul Liviu Iolu discuta cu Dinu Zara, corespondent Adevarul Suceava, despre perchezitiile care au avut loc la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura. Care sunt motivele din spatele acestora, aflati la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 11.00: Promisiunile lui Obama pentru Europa de Est, intre mit si realitate

Mizele vizitei lui Barack Obama in Polonia si cat conteaza promisiunile de securitate pe care le-a facut Europei de Est, marti la Varsovia, sunt discutate in editia de astazi, ora 11, a emisiunii Adevarul Live. Analistul Adrian Marius Dobre si politologul Octavian Milewski, in direct din Polonia, dezbat semnificatia mini-turneului european al presedintelui SUA.

Cum ar trebui evaluati copiii la scoala, la Adevarul Live

Vineri se incheie primele evaluari nationale ale elevilor din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a. Cum au fost testati copiii pentru prima data la nivel national, cat de eficiente au fost evaluarile si cum ar trebui verificate competentele de baza in scoala? Despre aceste subiecte discutam azi la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live, ora 13:00. Unde este locul homosexualilor in societatea romaneasca?

Astazi, de la ora 13:00, la Adevarul Live, discutam despre drepturile pe care comunitatea LGBT lupta sa le obtina in Romania, indiferent daca este vorba despre lesbiene, gay, bisexuali sau transsexuali. Cu o zi inainte ca Marsul Diversitatii sa aiba loc la Bucuresti, Florin Buhuceanu, directorul Asociatiei Accept, alaturi de preotul Eugen Tanasescu, isi vor spune parerea despre cum sunt priviti homosexualii in societatea romaneasca.

Cat timp va mai fi Dambovita un canal de beton? Ivan Patzaichin si Teodor Frolu arata cum poate deveni raul un coridor verde, la Adevarul Live

Multiplul campion la canotaj Ivan Patzaichin si arhitectul Teodor Frolu au vorbit la Adevarul Live, despre turismul responsabil si despre potentialul raului Dambovita de a fi un adevarat culoar verde in Capitala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2321 seconds )