Libnet.ro
UNICEF

21:45

Adevarul Live: Mihai Calin vorbeste despre rolul din America, venim!, cea mai spumoasa comedie a toamnei

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Mihai Calin vorbeste despre rolul din America, venim!, cea mai spumoasa comedie a toamnei

Actorul Mihai Calin vine la Adevarul Live, de la ora 11:00, pentru a povesti despre cea mai spumoasa comedie din aceasta toamna, America, venim!. continuă pe Adevărul

Mihai Calin, la Adevarul Live:America, venim! este o comedie bazata pe fapte reale, care a capatat o inflorire fictionala

Actorul Mihai Calin a venit miercuri in studioul Adevarul Live, unde a povestit, alaturi de jurnalistul Florin Ghioca, despre cea mai spumoasa comedie din aceasta toamna, America, venim!.

Mihail Neamtu, la Adevarul Live, de la ora 11.00. Despre sansele dreptei la prezidentiale si pericolul de la Rasarit

Presedintele Partidului Noua Republica, Mihail Neamtu, va discuta, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre sansele dreptei de a trimite urmatorul presedinte la Cotroceni, despre maniera perversa in care politicienii folosesc religia in campania electorala, dar si despre pericolul ce pandeste Romania dinspre Est. Emisiunea va fi moderata de jurnalistul Sebastian Zachmann.

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, vorbeste despre temele arzatoare din Sanatate la Adevarul Live, miercuri, de la ora 10.00

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, este invitat miercuri, incepand cu ora 10. 00, la Adevarul Live. Printre temele de discutie abordate in emisiune se numara situatia de la Institutul Cantacuzino, noua lista de medicamente compensate si gratuite, dar si stadiul in care se afla pachetul de servicii medicale de baza, la trei luni de la implementare.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu, despre gafele politicienilor si despre prima zi de scoala

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Adevarul Live, Grigore Cartianu: Este prima oara dupa al Doilea Razboi Mondial cand scoala incepe fara manuale

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Adevarul Live, Cartianu: Pana la Craciun nu vom avea manuale la clasele intai si a II-a

Jurnalistul Grigore Cartianu vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre prima zi de scoala si despre gafele candidatilor la presedintie in acest context.

Adevarul Live, de la ora 13.00 Septembrie, miercuri, cu Horia Brenciu

Unul dintre cei mai efervescenti artisi autohtoni, Horia Brenciu, vine la Adevarul Live de la ora 13. 00, cu doar doua zile inainte de debutul noului sezon X Factor. Artistul ne va povesti despre rolul de membru al juriului in show-ul Antenei 1, despre muzica si concertele extravagante pe care le pregateste, dar si despre diminetile de septembrie cu fiicele sale.

Horia Brenciu, la Adevarul Live: Eu cred ca asta e emisiunea mea, sunt plusul de care X Factor de care avea nevoie

Unul dintre cei mai efervescenti artitsi autohtoni, Horia Brenciu, a venit la Adevarul Live cu doar doua zile inainte de debutul noului sezon X Factor. Artistul a povestit despre rolul de membru al juriului in show-ul Antenei 1, despre muzica si concertele extravagante pe care le pregateste, dar si despre diminetile de septembrie cu fiicele sale.

VIDEO Adevarul Live: Despre noul Abecedar si despre lipsa manualelor

La Adevarul Live am discutat despre noul an scolar care a inceput fara manuale pentru micii scolari si despre unul din cele doua Abecedare selectate de Ministerul Educatiei, care ar putea ajunge pe bancile elevilor in urmatoarele luni.

Despre dreptul la proprietate si dreptul la o viata decenta, la Adevarul Live de la ora 14.00

100 de persoane au fost evacuate luni din locuintele pe care le ocupau in sectorul 3 din Capitala. Povestea comunitatii de pe strada Vulturilor va fi spusa de Veda Popovici reprezentanta Frontului Comun pentru Dreptul la locuire, invitata Ioanei Lupea la Adevarul Live.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )