Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live: NATO, la ora definirii inamicilor strategici

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: NATO, la ora definirii inamicilor strategici

Nu este nici foarte simplu, intr-un moment in care toata lumea pare sa se certe cu toata lumea, ca Statele membre ale Aliantei Atlanticului de Nord s-si defineasca inamicii si sa-si formuleze tintele strateice. continuă pe Adevărul

Dezbatere Historia la Adevarul Live: A iesit NATO din moarte cerebrala?

Summit-ul NATO de la Londra a inceput intr-o atmosfera tumultuoasa legata de afirmatiile presedintelui Macron care spunea ca Alianta este in moarte cerebrala.

VIDEO Ciprian Ciucu: Nicusor Dan trebuie sa-si schimbe atitudinea de da-te la o parte sa ma asez eu. in 2016 si-a dinamitat singur sansele

Ciprian Ciucu, consilier general PNL in Primaria Capitalei, a vorbit la Adevarul Live despre sansele Opozitiei sa castige Bucurestiul, subliniind ca PNL si USR-PLUS impreuna ar putea sa inchidem casa. in privinta lui Nicusor Dan, acesta a afirmat ca si-ar dori sa faca echipa atat cu el cat si cu Vlad Voiculescu, indiferent de cine va fi candidat. Ciucu mai adauga insa ca Dan trebuie sa-si schimbe atitudinea de da-te la o parte sa ma asez eu.

Cum poti vota concurentul preferat in editiile LIVE de la Vocea Romaniei. Care este numarul pentru SMS

Vocea Romaniei a ajuns la punctul culminant! Concurentii care au trecut mai departe de auditii si de duelurile aprige intre ei au ajuns acum la mana publicului. Cum iti poti vota concurentul si sa-l aduci mai aproape de visul sau de a castiga titulatura de voce a Romaniei? Cum iti poti vota favoritul de la .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )