Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live: Omul de afaceri Stefan Vuza vorbeste despre preluarea activelor Oltchim

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Omul de afaceri Stefan Vuza vorbeste despre preluarea activelor Oltchim

Omul de afaceri Stefan Vuza, presedinte al grupului de firme Serviciile Comerciale Romane, care controleaza Chimcomplex SA, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre preluarea activelor combinatului chimic Oltchim. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00: Omul de afaceri Stefan Vuza vorbeste despre preluarea activelor Oltchim

Omul de afaceri Stefan Vuza, presedinte al grupului de firme Serviciile Comerciale Romane, care controleaza Chimcomplex SA, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre preluarea activelor combinatului chimic Oltchim.

Planuri mari pentru viitorul Oltchim. Stefan Vuza: Sensul economic al industriei chimice este foarte bun

Omul de afaceri Stefan Vuza, care controleaza grupul de firme Serviciile Comerciale Romane SCR), a depus o oferta pentru preluarea combinatului chimic Oltchim Ramnicu-Valcea. Antreprenorul.

Adevarul Live: Cum sa te protejezi de atacurile energetice. Tehnici de curatare a casei de vibratii negative

Geo Pana, specialist Feng Shui, vorbeste la Adevarul Live despre atacurile energetice si tehnicile prin care acestea pot fi eliminate, dar si despre cum pot fi echilibrate vibratiile casei pentru atragerea prosperitatii.

Cand infectiile ajung la inima. Despre bolile valvelor inimii, la Adevarul Live de la ora 14.00

Dr. Catalin Constantin Badiu, chirurg cardiovascular la Spitalul Universitar de Urgenta din Bucuresti, ne explica, la Adevarul Live, de ce obosesc valvele inimii, cum ne dam seama ca nu mai functioneaza cum trebuie si care sunt tratamentele cele mai bune.

Adevarul Live, ora 13.00: Cum sa te protejezi de atacurile energetice. Tehnici de curatare a casei de vibratii negative

Geo Pana, specialist Feng Shui, vine astazi la Adevarul Live pentru a vorbi despre atacurile energetice si tehnicile prin care acestea pot fi eliminate, dar si despre cum pot fi echilibrate vibratiile casei pentru atragerea prosperitatii.

Comisia Europeana critica schimbarea sistemului electoral din Moldova, dar nu vorbeste despre posibila stopare a ajutorului financiar de 100 milioane de euro

Prima reactie oficiala a Comisiei Europene dupa ce Parlamentul de la Chisinau a schimbat ieri sistemul electoral arata ca votul contravine recomandarilor Comisiei de la Venetia si OSCE. Reactia, semnata de sefa politicii externe Federica Mogherini si comisarul pentru extindere Johannes Hahn, arata ca executivul UE va monitoriza evolutia situatiei, dar nu vorbeste despre o posibila stopare sau amanare a ajutorului financiar de 100 de milioane de euro.

Radu Banciu: Astazi, in PSD, se vorbeste despre Victor Ponta ca despre un gunoi. Oare nu asta va fi si soarta lui Liviu Dragnea la un moment dat?

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca, un sondaj intern al PSD ar arata ca Liviu Dragnea a ajuns la 15% in timp ce PSD se mentine la cota de.

Sondaj intern al PSD: Sorin Grindeanu vorbeste despre o situatie ingrijoratoare pentru Liviu Dragnea

Fostul premier Sorin Grindeanu a dezvaluit luni rezultatele unui sondaj intern al PSD, potrivit carora, parerile negative despre Liviu Dragnea ar fi ajuns la un nivel de 87-88%, informeaza.

in plin razboi politic, facea crize de gelozie: Codrin Stefanescu vorbeste despre motivele despartirii de iubita sa (FOTO)

Codrin Stefanescu a anuntat pe Facebook ca s-a despartit de iubita sa Alice Constantinica, cu care are un baietel. Secretarul general adjunct al PSD a vorbit despre separarea de mama copilului sau pentru DC.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )