Libnet.ro
UNICEF

13:45

Adevarul Live, ora 10.00: Misu Negritoiu, seful ASF, vorbeste despre razboiul pe piata RCA, scumpirea politelor si ce solutii mai sunt pentru soferi

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 10.00: Misu Negritoiu, seful ASF, vorbeste despre razboiul pe piata RCA, scumpirea politelor si ce solutii mai sunt pentru soferi

Misu Negritoiu, presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 10. 00, despre criza asigurarilor RCA, despre cresterea tarifelor si ce solutii se mai pot gasi, dar si despre presiunea resimtita din toate partile de a demisiona de la sefia institutiei. continuă pe Adevărul

De ce trebuie demis Misu Negritoiu. Seful ASF s-a agatat de functie desi toti actorii din domeniul asigurarilor sunt disperati de halul in care a ajuns acest domeniu. Nici votul de blam din Parlament nu l-a convins

Comisia economica a Camerei Deputatilor a decis, cu votul membrilor din toate partidele politice, sa ceara demisia presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Adevarul Live, ora 15:00: Keed, ce promite muzica trap in Romania

Interviu Keed. Keed, pe numele real Ionita Bogdan David, membru al trupei Satra B. , vine la Adevarul Live, de la ora 15:00, pentru a discuta despre mixtape-ul Londra, despre cariera lui si despre noul fenomen al muzicii trap din Romania.

Adevarul Live, ora 13.00: Dezbracatu devine Chef intr-o emisiune culinara

Dezbracatu, pe numele real Codrut Keghes, vine la Adevarul Live de la ora 13. 00, pentru a discuta despre show-ul culinar prin care s-a transformat in Chef si prin care le ofera romanilor cele mai bune preparate pentru gratar.

Adevarul Live, ora 15.00. Remus Borza, despre candidatura sa la parlamentare si programul economic al ALDE

Avocatul Remus Borza, candidat al ALDE pentru Camera Deputatilor, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 15. 00, de listele pentru parlamentare, campania electorala si programul economic al formatiunii pe care o reprezinta.

PNL cere conducerii Parlamentului sa inceapa procedura de demitere a lui Misu Negritoiu de la sefia ASF

Liderii grupurilor parlamentare ale PNL din Camera Deputatilor si Senat au depus, miercuri, la Parlament, o solicitare oficiala, catre Birourile Permanente reunite, in care cer declansarea procedurii de demitere a lui Misu negritoiu din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

INTERVIURILE FNT. Actrita Dorina Lazar, invitata la Adevarul LIVE, de la ora 12.00

Actrita Dorina Lazar,directoarea Teatrului Odeon, care este anul acesta gazda a mai multor spectacole invitate in cadrul Festivalului National de Teatru, vine in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, intr-o discutie deschisa despre teatrul romanesc si cultura aflata in impas.

INTERVIURILE FNT. Actorul si profesorul Miklos Bacs vorbeste despre noua generatie in teatru la Adevarul Live, de la ora 14.00

Miklos Bacs este nu numai unul dintre cei mai apreciati profesori de actorie, ci si directorul galei Tanarului Actor HOP, care s-a desfasurat vara aceasta la Costinesti. Actorul va fi prezent la Adevarul Live, de la ora 14. 00, si va vorbi despre noua generatie de actori si perspectivele ca aceasta sa isi gaseasca un drum sigur si firesc mai departe.

Presedintele Klaus Iohannis vine la Adevarul Live, de la ora 12.00: Ce asteptari are de la viitorul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis vine in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre schimbarile produse in societatea romaneasca in decursul unui an scurs de la tragedia din Colectiv, despre evolutia Guvernului tehnocrat si asteptarile pe care le are de la viitorul Executiv, dar si despre cum pot fi oprite atacurile la adresa Justitiei.

INTERVIURILE FNT. Anca Hanu si Ionut Caras, despre teatrul clujean, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Doi tineri actori ai Nationalului clujean vin la Interviurile FNT, la Adevarul Live, de la ora 11. Anca Hanu si Ionut Caras dau viata unor personaje in doua spectacole pe care TNCN le propune in cadrul Festivalului National de Teatru, respectiv Clasa noastra si Linoleum.

INTERVIURILE FNT. Ion Rizea si Claudia Ieremia fac scene dintr-o casnicie la Adevarul Live, de la ora 11.00

Actorii Claudia Ieremia si Ian Rizea, de la Teatrul National din Timisoara, protagonisti ai mai multor spectacole de succes, printre care si Scene dintr-o casnicie, debutul in regia de teatru al lui Radu Jude, sunt invitati la Interviurile FNT, la Adevarul Live, de la ora 11.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )