Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live de la ora 11.00: Cartianu despre Guvernul anuntat de Victor Ponta pe Facebook

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 11.00: Cartianu despre Guvernul anuntat de Victor Ponta pe Facebook

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, de la ora 11. 00 la Adevarul Live, lista cu ministri anuntata de premierul Victor Ponta pe Facebook. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Europarlamentarul Cristian Preda, despre ruptura de Traian Basescu

Europarlamentarul Cristian Preda vorbeste astazi, la Adevarul Live, despre excluderea sa din Partidul Miscarea Populara.

Adevarul Live, ora 13.00. Cristian Preda: Sunt gata sa preiau sefia PMP. Elena Udrea e o perdanta

Europarlamentarul Cristian Preda vorbeste astazi, la Adevarul Live, despre excluderea sa din Partidul Miscarea Populara.

Adevarul Live de la ora 12.00: Mihai Razvan Ungureanu vorbeste despre prioritatile Romaniei in 2015

Senatorul Mihai Razvan Ungureanu va explica la Adevarul Live, de la ora 12. 00, care sunt urgentele Romaniei in 2015 si cum vor fi asumate de un nou presedinte cu un guvern ostil.

Adevarul Live de la ora 15.00. Edmond Niculusca, presedinte ARCEN: Cum sa faci multe cu mai nimic

Edmond Niculusca este presedintele Asociatiei Romane pentru Cultura, Educatie si Normalitate. Citeva dintre proiectele asociatiei - de pilda, seria de trasee culturale Cu bastonul prin Bucuresti - au avut mare succes. Discutam despre implicare civica si proiecte culturale, despre entuziasmul care poate tine loc de buget, despre farmecul Bucurestiului vazut de tinara generatie.

VIDEO Cristian Preda, la Adevarul Live: Catalin Ivan ar vrea sefia PSD

Europarlamentarul Cristian Preda a vorbit astazi, la Adevarul Live, despre posibila sa excludere din Partidul Miscarea Populara si le-a transmis colegilor un mesaj: au de ales intre eliminarea sa din formatiune si acceptarea propunerii de a candida la sefia PMP. De asemenea, el a opinat ca europarlamentarul Catalin Ivan ar putea fi unul dintre cei inscrisi in cursa pentru sefia PSD.

Adevarul Live de la ora 15.00: topul remediilor care harnicesc bila

Aparatul digestiv, in special ficatul si colecistul sunt cele mai solicitate in aceasta perioada si au nevoie de ajutoare speciale din partea noastra. Medicul de familie Ruxandra Constantina, cu competente in apifitoterapie, ne ofera cateva trucuri pentru a ne proteja ficatul de agresiunile produselor de sezon.

Ce sanse are Universitatea din Bucuresti sa ajunga pe harta invatamantului european? Rectorul Mircea Dumitru, la Adevarul Live, de la 14.00

In clasamentul anual al celor mai bune 800 universitati din lume, realizat de QS World University Rankings, Universitatea din Bucuresti se situeaza pe pozitiile 651-700. Profesorul Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, vorbeste, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre ambitiile internationale ale institutiei pe care o conduce.

Rectorul Universitatii din Bucuresti, la Adevarul Live: Ne lipsesc banii si incercam din fonduri proprii sa tinem piept problemelor

Profesorul Mircea Dumitru, rectorul Universitatii din Bucuresti, a vorbit, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre realizarile si problemele institutiei pe care o conduce. Referitor la nemultumirile studentilor vizavi de conditiile de studiu, rectorul a spus ca sunt chestiunmi absolut reale si ca Universitatea are probleme de infrastrustura fiindca functioneaza in cladiri vechi.

Adevarul Live de la 16.00. Ora marilor dezvaluiri cu Ioan Talpes, fost sef SIE: Cine si ce a stiut in Romania despre inchisorile CIA?

Romania ar aparea pe lista inchisorilor secrete ale CIA, in centrul de detentie deschis pe teritoriul Romaniei fiind interogati mai multi prizonieri suspectati de legaturi cu grupari teroriste. CIA nu informase Departamentul de Stat despre existenta inchisorii din Romania, situatie pe care fostul ambasadorul american la Bucuresti 2001-2004) Michael Guest a catalogat-o inacceptabila. Daca au existat, de ce, cine si cand a aprobat acest lucru?.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2626 seconds )