Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adevarul Live, ora 11.00. Cum si de ce se subrezeste increderea in Biserica?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 11.00. Cum si de ce se subrezeste increderea in Biserica?

In ultimele saptamani clerul Bisericii Ortodoxe Romane a luat atitudine in marile dezbateri ale societatii romanesti - cazul Rosia Montana si problema maidanezilor. Sunt aceste pozitii transante ale BOR din ultima vreme datorate faptului ca ultimele sondaje de opinie arata o scadere a increderii cetatenilor in Biserica? La aceasta intrebare raspund preotul Eugen Tanasescu si sociologul INSCOP Darie Cristea, alaturi de jurnalistii Adevarul. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, de la ora 15.00: Cele mai eficiente solutii antiimbatranire recomandate de specialisti

Varsta cronologica si cea biologica sunt doua lucruri total diferite in cazul unora dintre noi. Degeaba buletinul arata ca un om are 30 de ani, daca pielea, plamanii, inima si chiar creierul lui sunt imbatranite prematur de o varietate de factori. Medicii invitati la Adevarul Live de la ora 15. 00 ne ofera solutiile dovedite stiintific pentru a ramane tineri cat mai mult timp.

ADEVARUL LIVE Cum si de ce se subrezeste increderea in Biserica?

In ultimele saptamani clerul Bisericii Ortodoxe Romane a luat atitudine in marile dezbateri ale societatii romanesti - cazul Rosia Montana si problema maidanezilor. Sunt aceste pozitii transante ale BOR din ultima vreme datorate faptului ca ultimele sondaje de opinie arata o scadere a increderii cetatenilor in Biserica? La aceasta intrebare raspund preotul Eugen Tanasescu si sociologul INSCOP Darie Cristea, alaturi de jurnalistii Adevarul.

Protestul biciclistilor si pistele de pe sosea, dezbatute la Adevarul Live de la ora 13.00

Centrul Capitalei s-a transformat, sambata, intr-o pista lunga de 18 kilometri, pe care oameni de toate varstele au protestat pe doua roti fata de proiectele pe care primarul general Sorin Oprescu le are pentru biciclisti. Reprezentantii biciclistilor vin in platoul Adevarul pentru a discuta despre nemultumirile pe care le au.

Adevarul Live, ora 15.00: Grigore Cartianu despre problema maidanezilor. De ce taranii sunt mai cruzi decat orasenii?

Noua romani din zece nu vor caini pe strada, arata un sondaj al INSCOP realizat la comanda Adevarul. Jurnalistii Grigore Cartianu si Liviu Iolu vor dezbate, incepand cu ora 15. 00, care sunt semnificatiile acestui sondaj din care reiese ca oamenii de la tara si barbatii sunt mai cruzi decat orasenii si femeile cand vine vorba despre solutiile la problema maidanezilor.

Adevarul Live, ora 15.15: Problema maidanezilor. De ce taranii sunt mai cruzi decat orasenii?

Noua romani din zece nu vor caini pe strada, arata un sondaj al INSCOP realizat la comanda Adevarul. Jurnalistii Grigore Cartianu, Matei Udrea si Liviu Iolu vor dezbate, incepand cu ora 15. 00, care sunt semnificatiile acestui sondaj din care reiese ca oamenii de la tara si barbatii sunt mai cruzi decat orasenii si femeile cand vine vorba despre solutiile la problema maidanezilor.

VIDEO Adevarul Live despre rata ingrijoratoare a divorturilor in 2013. Cine sufera cel mai tare?

Adriana Maris discuta, in studioul Adevarul Live, cu Gabriel Diaconu, psiholog, si cu Darie Cristea, sociolog INSCOP, despre riscurile unei separari permanente, dar si despre cauzele care au produs in acest an atatea divorturi.

Adevarul Live, ora 15.00: Cine este campionul digital al Romaniei, Paul Andre Baran? Bonus: prezentare iPhone 5s

Adevarul Live de la ora 15. 00 il are ca invitat astazi pe Paul Andre Baran, campion digital al Romaniei, numit de catre Comisia Europeana pentru promovarea digitalizarii Romaniei si implementarea agendei digitale. Pe langa acest lucru, la finalul emisiunii vom prezenta iPhone 5s, cel mai asteptat telefon din momentul de fata, in teste in redactia Adevarul.

Adevarul Live: schimbarile climatice aduc cod rosu de foamete. Botanoiu, secretar de stat in Agricultura: Vrem sa dezvoltam sectorul alimentelor bio

Incalzirea globala si fenomenul desertificarii pun in pericol de foamete tot mai multe natiuni, se atrage atentia in cel mai recent raport Oxfam. Schimbarile climatice pun in pericol nu numai productiile, ci si distribuirea produselor alimentare la nivel mondial. Jurnalistul Cristian Unteanu si Daniel Botanoiu, secretar de stat Ministerul Agriculturii, au explicat fenomenul si vorbesc despre pericolele iminente, in cadrul Adevarul Live.

VIDEO Mihai Tanasescu, la Adevarul Live: N-am iesit din criza. Oficial o ducem mai bine, dar avem inca multe de facut, somajul e problema numarul unu

Mihai Tanasescu, vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) si fost reprezentant al Romaniei la FMI, este invitatul Adevarul Live din aceasta dimineata, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu,.

Mihai Tanasescu, la Adevarul Live: N-am iesit din criza. Oficial o ducem mai bine, dar avem inca multe de facut

Mihai Tanasescu, vicepresedinte al Bancii Europene de Investitii BEI) si fost reprezentant al Romaniei la FMI, a fost invitatul Adevarul Live din aceasta dimineata, alaturi de jurnalistii Adina Vlad si Dan Marinescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )