Libnet.ro
UNICEF

12:15

Adevarul Live, ora 12:00: DJ Undoo, despre cum se invarte hip-hop-ul in Romania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12:00: DJ Undoo, despre cum se invarte hip-hop-ul in Romania

Interviu DJ Undoo. DJ Undoo 32 de ani), pe numele real Alexandru Damian Mihaila, vine la Adevarul Live de la ora 12:00 pentru a explica fenomenul de turntablism in Romania, pentru a vorbi despre noul album, dar si pentru a arata cealalta fata a muzicii hip-hop. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, de la ora 12.00: Tobi Ibitoye, finalist Vocea Romaniei, despre muzica si viata unui nigerian in Romania

Nigerianul Tobi Ibitoye 22 de ani) va fi prezent in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a povesti despre experienta de la Vocea Romaniei, pentru a-si etala planurile de viitor, dar si pentru a-si dezvalui parcursul din Romania.

Adevarul Live, ora 13.00. Mircea Serdin, lider Initiativa Romania, despre alegerea primarilor in doua tururi

Mircea Serdin, unul dintre liderii Initiativa Romania, miscare civica aparuta dupa tragedia de la Colectiv, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre importanta alegerilor locale in doua tururi de scrutin.

Alexandra Usurelu, Pur si simplu la Adevarul Live, de la ora 14.00

Dupa succesul concertului simfonic sustinut impreuna cu Symphonic Pop Orchestra in vara anului trecut, Alexandra Usurelu a revenit cu un nou concert simfonic, pe scena Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti. Primele impresii de dupa evenimentul desfasurat cu casa inchisa - la cald, in studioul Adevarul Live, de la ora 14.

Metodele de epilare cele mai eficiente si cele mai sanatoase, la Adevarul Live de la ora 15.00

In ultimii cinci ani, a crescut considerabil numarul persoanelor care apeleaza la epilarea laser sau cu lumina intens pulsata, sezonul rece fiind momentul propice pentru astfel de proceduri. Demontam miturile legate de acest tip de epilare numita definitiva, dar si despre metodele clasice, impreuna cu medicul dermatolog Viviana Iordache.

Adevarul Live, 0ra 11.00. Deputatul PNL Diana Tusa. Ramane candidatul PNL pentru Primaria Sectorului 1?

Candidatul PNL la Primaria Sectorului 1, Diana Tusa, va vorbi, in emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre sansele de a castiga cursa electorala, despre competitia din PNL pentru Primaria Capitalei, dar si despre modificarea legii electorale. Prefera doua tururi de scrutin sau un singur tur?.

Adevarul Live: Cum si-a consolidat Vlad Plahotniuc controlul asupra Guvernului de la Chisinau

De la ora 13. 00, jurnalistii Elena Dumitru, Liviu Iolu si Ion M. Ionita discuta cu Dinu Plingau, unul dintre liderii Platformei Demnitate si Adevar din Republica Moldova, despre semnele de intrebare ridicate deja cu privire la integritatea noului premier, Pavel Filip, precum si despre legaturile sale cu Vladimir Plahotniuc, liderul partidului din care face parte.

Australian Open: Programul de marti al sportivelor din Romania - Simona Halep vs Shuai Zhang, de la ora 10:00

Simona Halep va debuta marti la Australian Open, favorita numarul doi urmand sa o intalneasca pe Shuai Zhang, din China, locul 133 WTA. Meciul se va disputa pe Margaret Court Arena, incepand de la ora 10:00 ora Romaniei). Intra in material pentru a vedea cand vor evolua si celelalte sportive din Romania.

Ce trebuie sa stim despre rinofaringite in aceasta iarna? Dr. Oana Constantinescu, medic specialist ORL, discuta online cu cititorii, joi de la ora 15.00

Ce trebuie sa stim despre rinofaringite in acest sezon, care sunt simptomele, ce complicatii pot aparea, cum le prevenim si care sunt optiunile de tratament? Dr. Oana Constantinescu, medic specialist ORL, discuta online cu cititorii, joi de la ora 15.

LIVE Alexandra Dulgheru - Angelique Kerber in turul 2 la Australian Open (joi, ora 10:00)

Urmariti joi dupa ora 10:00 meciul pe care Alexandra Dulgheru, singura jucatoare din Romania ramasa in competitia de simplu la Australian Open, il sustine contra lui Angelique Kerber din Germania, a 7-a favorita a turneului.

Adevarul Live: Halep si o boala cronica: infrangeri cu anonime. Cate astfel de esecuri a avut in 2015 si de ce

Simona Halep a parasit Australian Open inca din primul tur, fiind invinsa de Shuai Zhang China, 133 WTA). Din pacate, nu e prima data cand a doua jucatoare a lumii cedeaza in fata unei adversare necunoscute.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )