Libnet.ro
UNICEF

06:15

Adevarul Live, ora 12.00: Aventura romanului care a traversat Americile de la nord la sud pe bicicleta

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00: Aventura romanului care a traversat Americile de la nord la sud pe bicicleta

La Adevarul Live, de la ora 12. 00, vorbim despre experienta inedita a lui Radu Paltineanu 30 de ani), care, in urma cu trei ani, a pornit pe doua roti din Alaska si a ajuns pana in Tara de foc, devenind primul roman care a reusit sa uneasca, pe bicicleta, cele doua extreme ale Americilor. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 21.00. Sergiu Mocanu, despre alegerile din 24 februarie si programul Antimafie

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 28 ianuarie. Vom discuta despre obiectivele pe care si le propune formatiunea sa sa le realizeze in viitorul Parlament, dar si alte subiecte de actualitate in contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie.

Despre cele mai eficiente tratamente pentru problemele prostatei, la Adevarul Live de la ora 15.00

Conf. dr. Bogdan Geavlete, medic primar urolog, directorul medical al Spitalului Sf. Ioan din Capitala, vine la Adevarul Live sa ne explice cum se diagnosticheaza si cum se trateaza corect adenomul si cancerul de prostata.

Adevarul Live, ora 13.00: Razboi din prea mare dragoste de oameni

Cat de posiblile sunt, in perioada urmatoare, doua mari interventii militare americane, in Venezuela si in Iran? Motivul il va putea constitui, in cazul Venezuelei, nevoia urgenta de a pune capat imensei crize umanitare.

Dezbatere Historia la Adevarul Live, ora 12.00: Unirea de la 1859 si Marile Puteri

Urcarea pe tronul de la Bucuresti, la 24 ianuarie 1859, a lui Alexandru Ioan Cuza incheia un proces complex, care se intinsese pe durata a trei ani, intre incheierea Razboiului Crimeii 1853-1856), ce marca infrangerea Rusiei si diminuarea considerabila a rolului jucat de Imperiul Tarist in destinul Principatelor si actul de vointa al romanilor, la 5 si 24 ianuarie 1859.

Constantin Degeratu, la Adevarul Live: Venezuela se afla in pragul unui razboi civil

Venezuela este la debutul unui razboi civil, cu tabere de dreapta si de stanga foarte radicalizate, apreciaza generalul de armata Constantin Degeratu intr-o discutie la Adevarul Live cu jurnalistul Cristian Unteanu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )