Libnet.ro
UNICEF

13:00

Adevarul Live, ora 12.00. Ioana Mihaila (USR-PLUS), despre candidatura la Primaria Oradea

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00. Ioana Mihaila (USR-PLUS), despre candidatura la Primaria Oradea

Ioana Mihaila, candidata a USR-PLUS la Primaria Municipiului Oradea, va vorbi, joi, de la ora 12. 00, despre alegerile locale, planurile sale pentru conducerea institutiei conduse mai bine de zece ani de Ilie Bolojan si politica de aliante pentru o noua majoritate in consiliu. continuă pe Adevărul

Stelian Ion: PNL nu au vrut alianta. Au venit cu solutia perdanta din 2016. Vom castiga si fara ei

Candidatul USR pentru Primaria Constanta Stelian Ion a explicat miercuri la Adevarul Live ca desi USR a incercat sa formeze o alianta cu PNL pentru Primaria Constanta, liberalii s-au opus. Cu toate astea, Stelian Ion e increzator ca va castiga si fara aceasta alianta si critica PNL pe motiv ca a venit cu solutia perdanta din 2016.

Adevarul Live de la 13.00: A inceput UNDERCLOUD.Cum se organizeaza un festival de teatru pe timp de pandemie

Chris Simion Mercurian,directoarea festivalului UNDERCLOUD, vorbeste astazi, la Adevarul Live despre cum se organizeaza un festival de teatru pe timp de pandemie, programul celor 8 zile si care au fost provocarile intampinate.

Ultima ora. Ludovic Orban, anunt acid despre majorarea pensiilor si dublarea alocatiilor: Toata lumea va suferi daca se insista

Premierul Orban a declarat in cursul zilei de marti ca va ataca la CCR votul cu privire la dublarea alocatiilor, avand in vedere faptul ca nu exista surse de finantare pentru majorarile in cauza. Acesta a revenit cu un nou atac la adresa PSD prin care il acuza ca baga Romania intr-un haos economic, aceasta .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )