Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 12.00: Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, despre preturile medicamentelor si despre schimbarile din sistemul sanitar

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00: Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, despre preturile medicamentelor si despre schimbarile din sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii lamureste, la Adevarul Live, problema pretului medicamentelor si daca va exista sau nu o criza a medicamentelor. Banicioiu vorbeste si despre proiectul potrivit caruia pacientii ar putea fi nevoiti sa plateasca pentru investigatii care acum sunt gratuite. continuă pe Adevărul

Trucuri sa scapam rapid si eficient de celulita, la Adevarul Live de la ora 15.00

Putem sa atenuam aspectul celulitei? De ce avem nevoie pentru a reusi sa avem picioare fara celulita pana la vara? Care sunt cele mai eficiente creme? La aceste intrebari ne raspunde medicul dermatolog Viviana Iordache, la Adevarul Live de la ora 15.

Simulare Bac 2015 Geografie si Biologie: Rezolvarea subiectelor, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Simulare Bac 2015 Geografie si Biologie. Astazi, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, Cristina Smeianu, profesoara de geografie la Liceul de Coregrafie Floria Capsali si Nicoleta Oprea, profesoara de biologie la Scoala Postliceala Carol Davila vor rezolva, in direct, subiectele care au picat la cele doua discipline sustinute de elevi la simulare.

Medicamentele se ieftinesc in medie cu 20% dupa Paste

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a anuntat ca dupa Sarbatorile de Paste pacientii vor gasi in farmacii medicamente ieftinite in medie cu 20%. Producatorii care nu se conformeaza risca sa-si piarda drepturile de comercializare, atrage atentia oficialul.

Grigore Cartianu, despre dorinta lui Ponta de o insoti pe mama sa la DNA: Basistii sunt vinovati pentru povestea cu mama lui Victor Viorel cel Mare

Grigore Cartianu va vorbi, incepand cu ora 11. 00, la Adevarul Live, despre intentia lui Victor Ponta de a-si insoti mama la DNA si despre refuzul Corneliei Naum, care a vrut sa nu se interpreteze ca vrea sa influenteze Justitia.

Tot ce trebuie stii despre targul de universitati straine RIUF, la Adevarul Live de la 13.00

Cum poti sa te inscrii la o facultate in strainatate, care sunt costurile de scolarizare, de unde poti obtine burse de finantare, cat costa sa traiesti in alta tara si cu ce oferte vin universitatile straine pentru tinerii romani, vom afla astazi, la Adevarul Live de la 13.

Banicioiu cere ancheta in cazul batranei care a murit, dupa ce a fost lasata sa plece din spital

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a cerut o ancheta in cazul batranei care a fost gasita moarta de frig, pe un camp, dupa ce a fost lasata sa plece in pijamale si papuci din Spitalul Tractorul din Brasov, relateaza Mediafax.

Ministrul Educatiei: Peste 88% dintre elevii din tara au fost inscrisi la ora de religie

Pana la ora 12:00, Ministerul Educatiei a inregistrat in sistemul electronic 2. 476 de cereri de inscriere la ora de religie, ceea ce reprezinta 88,06% din baza de raportare, a informat astazi ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu.

Ministerul Sanatatii isi propune sa reformeze sistemul sanitar

Ministrul Sanatatii, Mircea Buga, a declarat ca sistemul sanitar din Republica Moldova urmeaza a fi reformat, acesta fiind principalul scop al actualei conduceri a Ministerului Sanatatii. Potrivit oficialului, reforma din domeniul sanatatii se va axa in special pe crearea unei structuri functionale a sistemului spitalicesc, eradicarea platilor neformale in medicina si remunerarea adecvata a personalului medical.

Punctul de intalnire: Ministrul Sanatatii si presedintele CNAS, noutati in materie de tratamente si medicamente pentru afectiunile frecvent intalnite la romani

Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, a dat asigurari, in editia de duminica a emisiunii Punctul de intalnire, ca institutia pe care o conduce, Ministerul Sanatatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )