Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adevarul Live, ora 12.00: Mircea Barbu, jurnalist si blogger ne povesteste cum a fost in Crimeea. intra in dialog cu el!

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00: Mircea Barbu, jurnalist si blogger ne povesteste cum a fost in Crimeea. intra in dialog cu el!

Bloggerul Mircea Barbu s-a intors de putin timp din Crimeea, acolo unde a facut reportaje cu trupele speciale ucrainene Berkut, a fost in bazele militare si a transmis pentru Adevarul din mijlocul multimii care se afla inPiata Lenin pentru a-si sarbatori noul statut de cetateni ai Federatiei Ruse. Acum, Mircea Barbu vine la Adevarul Live, intr-o discutie cu jurnalistul Liviu Iolu pentru a ne povesti cum a trait experienta Crimeea. continuă pe Adevărul

VIDEO Mircea Barbu, blogger Adevarul, despre experienta unui jurnalist de razboi in Crimeea

Bloggerul Mircea Barbu s-a intors de putin timp din Crimeea, acolo unde a facut reportaje cu trupele speciale ucrainene Berkut, a fost in bazele militare si a transmis pentru Adevarul din mijlocul multimii care se afla inPiata Lenin pentru a-si sarbatori noul statut de cetateni ai Federatiei Ruse. Acum, Mircea Barbu vine la Adevarul Live, intr-o discutie cu jurnalistul Liviu Iolu pentru a ne povesti cum a trait experienta Crimeea.

Adevarul Live, ora 11.00: Razvan Nicolescu, ministrul Energiei, vorbeste despre scumpirile la gaze, independenta energetica si soarta Hidroelectrica

Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie, va vorbi la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre impactul asupra popuatiei si industriei al masurilor adoptate de Guvern in sectorul energetic, despre scumpirea energiei si perspectivele de independenta energetica a Romaniei.

Adevarul Live, ora 14:00. Cum sa faci un milion de euro calatorind

Sa calatoresti prin lumea larga si sa mai primesti si bani pentru asta, nu sa-i scoti din bunzunar, cum face tot turistul, e o reusita la care ravnesc multi. Un astfel de roman exista, chiar daca rareori il gasesti prin tara. Calatorul de profesie Ciprian Enea va vorbi la Adevarul Live despre cum poti sa ajungi cu un buget mic in zone unde nu ne-am gandi ca e posibil, dar si despre cum se transforma printul Charles in brandul de tara al Romaniei.

Ce probleme ridica testele pe care le vor primi in mai elevii de clasa a II-a, a IV-a si a VI-a, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Toti elevii din clasele a II-a, a IV-a si a VI-a vor trece in perioada 6-29 mai prin prima evaluare organizata la nivel national, cu teste care combina informatiile de la mai multe materii si ii pun pe elevi sa gandeasca, un model diferit de examenele de pana acum. Despre modelele publicate de oficiali discutam cu dascalii azi la Adevarul Live, de la ora 15.

Despre vaccinul toxic de la Cantacuzino si despre medicamentele gratuite, la Adevarul Live de la ora 15.00

Medicul Marius Savu, presedintele Agentiei Nationale a Medicamentului si Dispozitivelor Medicale, va discuta despre subiectele fierbinti din sistemul sanitar.

Catalin Catoiu despre noua meserie de patron al unui salon de masaj erotic, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Toata lumea rade, canta si. face masaj. Mai ales Fetele lu dom Profesor, in noul sitcom de la Kanal D. Dom Profesor de filosofie Catalin Catoiu vine astazi la Adevarul Live, de la ora 11. 00, si ne povesteste despre noul proiect in care joaca alaturi de actori ca Doinita Oancea si Octavian Strunila, invitat si el in emisiune prin Skype.

Adevarul Live, 15.00: Creatorii Hickery, serviciul care iti transforma Facebook in player muzical

Adevarul Live de la ora 15 ii are ca invitati pe Florian Marcu si Mircea Dima, cei doi creatori ai serviciului de muzica Hickery, care combina Facebook si pasiunea pentru muzica.

Academicianul Mircea Malita dezvaluie cum i-a sfidat pe rusi in 63 si amintiri personale cu Picasso, Castro si Thatcher, la Adevarul Live, de la 11.00

Academicianul Mircea Malita vorbeste, de la 11. 00, la Adevarul Live, despre diplomatia romaneasca, de la rigorile lui Stalin pana la capriciile Elenei Ceausescu. Academicianul da pe fata cartile diplomatiei comuniste: Cum a ajuns Romania sa se rasfete in bratele Occidentului? Cum i-a sfidat, prieteneste, pe rusi?.

Adevarul Live: Combaterea violentei in familie a ramas fara institutie

Jurnalista Ioana Lupea o are ca invitata la Adevarul Live pe Mihaela Sasarman, presedinta Organizatiei Transcena, fundatie preocupata in ultimii 20 de ani de problema violentei in familie,pentru a discuta despre consecintele si implicatiile desfiintari institutiei de stat care se ocupa de combaterea violentei in familie.

Adevarul Live: Combaterea violentei in familie a ramas fara institutie

Jurnalista Ioana Lupea a avut-o ca invitata la Adevarul Live pe Mihaela Sasarman, presedinta Organizatiei Transcena, fundatie preocupata in ultimii 20 de ani de problema violentei in familie,pentru a discuta despre consecintele si implicatiile desfiintari institutiei de stat care se ocupa de combaterea violentei in familie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )