Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul Live, ora 12.00: Ramona Nerra, finalista Eurovision Romania 2017, despre sansa de a reprezenta tara la Kiev

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 12.00: Ramona Nerra, finalista Eurovision Romania 2017, despre sansa de a reprezenta tara la Kiev

Interviu Ramona Nerra. Ramona Nerra 37 de ani), finalista Eurovision Romania 2017 si fosta participanta la Vocea Romaniei, vine la Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a discuta despre finala concursului muzical, despre parcursul ei in muzica si planuri de viitor. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Les Elephants Bizarres, un nou album in pragul aniversarii a 10 ani de existenta

Interviu Les Elephants Bizarres. Trupa Les Elephants Bizarres vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a discuta despre cel mai nou album pe care l-a lansat, despre aniversarea a 10 ani de cariera si ce rezerva viitorul.

Adevarul Live: Directorul de Protocol al Casei Regale explica cele mai frecvente greseli de bune maniere

Supranumita Regina bunelor maniere de la Casa Regala a Romaniei, Sandra Gatejeanu Gheorghe, vorbeste la Adevarul Live despre cele mai frecvente greseli de bune maniere pe care oamenii le fac in viata de zi cu zi.

Ludovic Orban: Multi imi fac anticampanie in partid. Nu sunt cu cooperativele

Liberalul Ludovic Orban va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 11. 00, despre candidatura la sefia PNL. De ce a esuat fuziunea PNL-PDL? Ce solutii exista pentru extragerea PNL din mediocritatea politica? Ce relatie ar trebuie sa existe intre partid si Klaus Iohannis? USR: aliat sau rival? Iata cateva intrebari la care va raspunde Ludovic Orban.

Filme de Oscar la editia 26 a Festivalului DaKINO. Miruna Berescu aduce ultimele noutati la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Editia a 26-a a Festivalului DaKINO aduce la Bucuresti filme abia premiate la Oscar, unele dintre cele nominalizate la editia incheiata duminica noapte, dar si premiere pe care publicul le va putea vedea in perioada 1-5 martie.

Adevarul Live, ora 15.00. Republica Moldova, mai aproape de Est sau de Vest, cu Razvan Voncu

Republica Moldova balanseaza mai mult ca oricand intre Est si Vest. Cum va inclina balanta in viitorul apropiat? La aceasta intrebare vom cauta raspunsuri in cadrul emisiunii de astazi cu criticul si publicistul Razvan Voncu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )