Libnet.ro
UNICEF

17:00

Adevarul Live, ora 13:00: Dragonu AK 47, despre hip-hop-ul romanesc si momentele de rascruce din viata sa

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13:00: Dragonu AK 47, despre hip-hop-ul romanesc si momentele de rascruce din viata sa

Interviu Dragonu AK 47 la Adevarul Live: Pe numele real Dragos Tudorache, rapperul Dragonu 30 de ani) vine in studioul Adevarul Live pentru a povesti despre peripetiile din cariera, despre cum l-a schimbat statutul de tata, ce planuri are in muzica si cum l-au influentat drogurile. continuă pe Adevărul

Adevarul live, ora 15.00: Din secretele creierului cum ne putem creste nivelul de inteligenta?

Prof. dr. Leon Zagrean, neurocercetator, seful Catedrei de Fiziologie a Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, vine la Adevarul Live sa ne explice in ce masura adultii pot deveni mai inteligenti si ce ar trebui sa facem pentru a nu mai fi usor manipulabili.

Adevarul Live, ora 11.00/ Maririle de salarii, ultimul cartus tras de Victor Ponta

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, maririle de salarii anuntate de premier.

Zmeitrei, romanii care au cucerit Berlinul cu muzica traditionala, vin la Adevarul Live, de la ora 12.00

Paula Turcas si Mihai Victor Iliescu, doi dintre membrii formatiei Zmeitrei, vin in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a ne explica ce inseamna Rough Romanian Soul, un nou stil de muzica pe care l-au popularizat in Berlin, dar si pentru a ne dezvalui secretul din spatele primei campanii de crowfunding pentru producerea unui album de acest fel.

Despre Festivalul Pro Istoria Fest, care se va desfasura la Cetatea Enisala, la Adevarul Live, de la ora 14.00

Pro Istoria Fest, un festival ce isi propune sa puna muzica prezentului in slujba trecutului, promovand cele mai importante cetati din Romania, a ajuns la o noua editie, care va avea loc pe 28 si 29 august, la Cetatea Enisala, din judetul Tulcea.

Adevarul Live despre criza umanitara in Balcani

Zeci de mii de refugiati, majoritatea sirieni si irakieni, au fugit din calea razboiului, strabatand distante de mii de kilometri pe cea mai periculoasa ruta migrationala a momentului. La Adevarul Live, corespondentul special Mircea Barbu, care s-a intors de la granita cu Serbia, si Gabriela Leu, reprezentantul UNHCR Romania, au discutat despre cea mai mare criza umanitara a momentului.

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Marius Obreja, despre criza imigrantilor: Valul de refugiati ne-a depasit asteptarile

Presedintele Comisiei de Aparare din Senat, liberalul Marius Obreja, a vorbit astazi, la Adevarul Live, despre criza imigrantilor. Obreja a afirmat ca numarul de refugiati care traverseaza Marea Mediterana a intrecut cu mult estimarile europenilor, iar Europa pare sa nu poata face fata.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )