Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Adevarul Live, ora 13.00: Marea Neagra - Marea Caspica - Marea Mediterana: noile aliante geostrategice

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00: Marea Neagra - Marea Caspica - Marea Mediterana: noile aliante geostrategice

La est de noi, incepe sa se contureze in forta un triunghi ce se poate dovedi, intr-o anume conjunctura, fie de pace, fie conflictuala, unul de mare importanta in gandirea care sta acum la baza marii restructurari globale cu variantele ei regionale ce includ si Romania. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Damian Draghici, despre Directiva Copyright

Eurodeputatul PSD Damian Draghici vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre Directiva Copyright, mai precis despre avantajele unei document european privind drepturile de autor, dar si despre activitatea sa in Parlamentul European.

Doi tineri rusi au fost salvati dupa cinci zile in care au plutit in deriva in Marea Neagra

Nadejda Aciapkina si sotul ei, Mihail Alaverdian, au iesit sa pescuiasca cu mica lor barca gonflabila in portul Novorosiisk de la Marea Neagra. Nu intentionau sa stea in larg mai mult de o jumatate de ora, asa ca nu au luat cu ei doar o punga cu seminte de floarea soarelui, o gustare foarte populara in Rusia.

Expert: Toata lumea are de pierdut daca exploatarile de gaze din Marea Neagra nu au loc. Mai putin rusii, interesati sa nu existe concurenta regionala

Toata lumea ar avea de pierdut daca exploatarile de gaze naturale din Marea Neagra nu ar avea loc, in afara de rusi, care sunt interesati sa nu existe concurenta regionala din partea gazului romanesc, a declarat miercuri Otilia Nutu, experta in probleme energetice la Expert Forum intr-o dezbatere.

VIDEO Rocada intre pilotii britanici si cei canadieni in misiunea de a sestavili aviatia lui Putin, in Marea Neagra. Avioanele Typhoon, inlocuite cu CF-18

Schimbare de garda la Baza Aeriana Mihail Koganiceanu. Pilotii britanici care au avut atata de lucru din cauza incursiunilor aeronavelor rusesti in spatiul aerian NATO din Marea Neagra au fost schimbati de colegii si partenerii lor canadieni care au venit la Constanta cu 5 avioane CF-18 Hornet.

Adevarul Live de la 12.00: Obiceiuri care impiedica dezvoltarea inteligentei copiilor

Lumina albastra emisa de smartphone, tableta, laptop sau calculator afecteaza nu doar ochii si somnul copiilor ci si procesul de dezvoltare a psihicului. Psih. Marius Teodor Zamfir explica la Adevarul Live cum sunt afectati copiii de utilizarea excesiva a gadgeturilor si care sunt obiceiurile care impiedica dezvoltarea inteligentei celor mici.

Adevarul Live: Obiceiuri care impiedica dezvoltarea inteligentei copiilor

Lumina albastra emisa de smartphone, tableta, laptop sau calculator afecteaza nu doar ochii si somnul copiilor, ci si procesul de dezvoltare a psihicului. Psihologul Marius Teodor Zamfir explica la Adevarul Live cum sunt afectati copiii de utilizarea excesiva a gadgeturilor si care sunt obiceiurile care impiedica dezvoltarea inteligentei celor mici.

Batalia pentru fosta Mare nostrum: intrarea prin Marea Neagra

Ce avem acum si, mai ales, ceea ce urmeaza sa se deseneze ca raport de forte in Mediterana, odinioara numita si Mare nostrum, arata ca tinde sa dispara suprematia occidentala de pana acum, realmente enorma si indiscutabila, cea care se baza pe Flota a VI-ea americana combinata cu cea a fortelor maritime ale statelor riverane, plus a UK si Canadei.

Avram Iancu intentioneaza sa strabata inot Marea Neagra, de la Sulina la Istanbul

Avram Iancu vrea sa traverseze inot Marea Neagra, de la Sulina la Istanbul, distanta fiind de 630 de kilometri. Astfel, duminica, la ora 10:00, el va porni in aceasta cursa si isi propune sa strabata.

Stoparea investitiilor in perimetrele de gaze din Marea Neagra va afecta reputatia tarii

Tara noastra va plati costuri reputationale foarte mari, dar si costuri care vor rezulta din actiunile de arbitraj inaintate de companiile petroliere, daca acestea vor stopa investitiile in perimetrele de gaze concesionate in Marea Neagra, a declarat, ieri, Radu Dudau, director al organizatiei Energy Policy Group EPG), in cadrul unei dezbateri pe tema gazelor offshore.

Adevarul Live. Damian Draghici, despre Directiva Copyright

Eurodeputatul PSD Damian Draghici vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre Directiva Copyright, mai precis despre avantajele unei document european privind drepturile de autor, dar si despre activitatea sa in Parlamentul European.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )