Libnet.ro
UNICEF

05:30

Adevarul Live, ora 13.00: Simona Halep, despre tenis si nunta de vis, intr-un interviu cu instagramerii romani

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 13.00: Simona Halep, despre tenis si nunta de vis, intr-un interviu cu instagramerii romani

Simona Halep a acceptat sa raspunda la cateva intrebari puse de instgrammeriintr-o conferinta inedita, realizata in miscare, pe platforma autobuzului supraetajat care o ducea in Piata Ovidiu. Jucatoarea de tenis a vorbit despre ce va face cand se va retrage din sport, cum isi imagineaza nunta de vis sau cum arata vacanta ideala pentru ea. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00. Pavel Popescu, despre preluarea sefiei PNL Sector 4

Deputatul Pavel Popescu, recent numit presedinte al PNL Sector 4, vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre provocarile privind conducerea unei asemenea filiale si obiectivele pe care si le propune la urmatoarele randuri de alegeri.

Simona Halep se intoarce acasa cu trofeul de la Wimbledon. Constantenii, asteptati in numar mare sa-si salute campioana

Simona Halep ajunge sambata, 20 iulie, in orasul natal. Ea va prezenta trofeul cucerit la Wimbledon la bordul unui autobuz etajat si va fi primita de constanteni in Piata Ovidiu.

Cand se opereaza si cand nu problemele la genunchi? Aflam la Adevarul Live

Durerile de genunchi sunt una dintre cauzele principale pentru care mergem la ortoped. Indiferent ca practicam un sport sau doar am facut o miscare gresita, structurile genunchiului pot suferi. Care sunt afectiunile care au neaparat nevoie de operatie ne spune dr. Ion Bogdan Codorean, medic primar ortoped, specializat in traumatologie sportiva, la Adevarul Live.

Simona Halep, propusa pentru cea mai importanta distinctie din tenisul mondial

Fosta mare jucatoare de tenis Tracy Austin a declarat ca Simona ar trebui primita, la finalul carierei, in International Tennis Hall of Fame.

Mesajul lui Darren Cahill pentru Daniel Dobre, antrenorul care a condus-o pe Simona Halep la Wimbledon

Darren Cahill s-a aflat langa Simona Halep la turneul de la Wimbledon, insa antrenorul castigatoarei trofeului a fost Daniel Dobre.

Cum arata Top 10 WTA si la ce diferenta este Simona Halep fata de liderul Asleigh Barty

Simona Halep se mentine pe locul 4 in ierarhia mondiala a tenisului feminin, chiar daca nu a jucat niciun turneu saptamana trecuta.

Andra a cantat gratis pentru Simona Halep pe Arena Nationala

Simona Halep a prezentat trofeul castigat la Wimbledon 2019, miercuri seara, pe Arena Nationala, in uralele a 30. 000 de romani. Andra este cea care a intonat imnul Romaniei, artista alegand sa cante pro bono.

Unde isi doreste Simona Halep sa faca nunta si ce spune despre copiii ei. N-as vrea sa nu-mi iasa!

Simona Halep nu a vorbit prea des despre viata ei personala sau despre planurile de viitor. Sportiva a captat atentia mai mult prin performantele reusite pe tereneul de tenis. Dupa succesul de la Wimbledon, Simona a acceptat sa vorbeasca despre nunta, familie si copii. Simona Halep vrea sa faca nunta in Romania Dupa ce in .

DigiSport: Abia acum s-a aflat! Ce a spus antrenorul Serenei Williams despre Simona Halep, inaintea finalei de la Wimbledon

John McEnroe a dezvaluit ca, inaintea finalei de la Wimbledon, a avut un dialog cu antrenorul Serenei Williams, Patrick Mouratoglou. Simona Halep a invins-o clar pe Serena Williams in finala de la Wimbledon, scor 6-2, 6-2.

Ce spune tatal Simonei Halep despre relatia pe care aceasta o are cu Toni Iuruc

Simona Halep a devenit celebra datorita performantelor din tenis, dar celebritatea ii aduce in prim plan acum si viata personala. Constanteanca are o relatie cu Toni Iuruc, care a fost casatorit de doua ori. Se pare ca tatal Simonei nu a avut nimic impotriva si la primit repede in sanul familiei. Tatal Simonei Halep este .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )