Libnet.ro
UNICEF

23:30

Adevarul Live, ora 14.20:Bruxelles-ul reactioneaza in cazul evenimentelor sangeroase din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.20:Bruxelles-ul reactioneaza in cazul evenimentelor sangeroase din Ucraina

Moderatorul Liviu Iolu va dezbate alaturi de Henri Malosse, presedintele Comitetului Economic si Social European, in direct prin Skype, si de corespondentul de presa la Bruxelles, Cristian Unteanu, masurile intreprinse de UE pentru dezamorsarea crizei ucrainene si posibilele sanctiuni. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 14:15. De ce trebuie sa fie atenti romanii la violentele de la Kiev

Revolutia ucrainiana este, de noaptea trecuta, una sangeroasa: peste 20 de oameni au murit in confruntarile dintre manifestanti si fortele de ordine. Kievul este scena unui razboi civil sub amenintarea blindatelor si a represiunii armate. Care este iesirea din aceasta spirala a violentei?.

Adevarul Live, ora 14.30. De ce trebuie sa fie atenti romanii la violentele de la Kiev

Revolutia ucraineana este, de noaptea trecuta, una sangeroasa: peste 20 de oameni au murit in confruntarile dintre manifestanti si fortele de ordine. Kievul este scena unui razboi civil sub amenintarea blindatelor si a represiunii armate. Care este iesirea din aceasta spirala a violentei?.

Despre granita dintre religie si educatie, laAdevarul Live, ora 14.00: este normal ca o tanara de 15 ani sa aiba duhovnic?

Cazul Iuliei Ionescu, eleva de 15 ani de la reputatul Colegiul National Sf. Sava care a fugit patru zile de acasa pentru a merge la manastiri in Moldova, ridica o serie de intrebari despre rolul religiei in educatia copiilor si pana unde poate merge relatia tinerilor cu Biserica. Preoti, psihologi, criminalisti si dascali vor dezbate aceasta tema la Adevarul Live, de la ora 14. Asteptam comentariile si intrebarile pentru specialisti.

ADEVARUL LIVE, ora 13.00: Ucraina, in pragul razboiului civil. Ce efecte poate avea criza de la Kiev asupra regiunii

Haosul domneste in capitala Ucrainei, unde sediul guvernului a fost evacuat, iar presedintele Ianukovici are o intrevedere cu ministrii de Externe ai Frantei si Germaniei intr-o locatie secreta.

Adevarul Live, ora 15.00 Cand ai nevoie de ajutor spiritual il ceri Bisericii sau familiei?

O fata de 15 ani a fugit de acasa la manastire. Asa a sunat stirea saptamana trecuta. Din fericire, aventura adolescentei s-a terminat cu bine si fata a ajuns din nou acasa, cu ajutorul autoritatilor. Povestea insa a nascut vii controverse in spatiul public.

VIDEO Adevarul Live: Cand ai nevoie de ajutor spiritual il ceri Bisericii sau familiei?

Psihiatrul Gabriel Diaconu a vorbit, la Adevarul Live, despre rolul familiei si al Bisericii in a acorda ajutor spiritual credinciosilor. in cadrul dezbaterii care porneste de la cazul elevei care a fugit de acasa pentru a cauta indrumare la manastire au intervenit preotul Eugen Tanasescu si jurnalistul Catalin Striblea.

Alegerile pentru sefia FRF, in linie dreapta. Gica Popescu vine la Adevarul Live la ora 12.00

Gica Popescu este invitat, joi, la pranz, in studioul Adevarul Live, inainte cu doua saptamani de alegerile pentru sefia FRF, care se vor desfasura pe 5 martie, la Casa Fotbalului.

Adevarul Live ora 11.00: Grigore Cartianu, despre razboiul rece din USL

Azi este ziua decisiva pentru soarta USL dupa aproape doua saptamani de criza guvernamentala. Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza motivele pentru care PNL ramane sau pleaca dintr-un guvern controlat din ce in ce mai puternic de PSD.

Adevarul Live, 15.20: Totul despre MWC 2014, cel mai important eveniment european al lumii tehnologiei

Adevarul Live de la ora 15. 00 vorbeste despre cel mai important eveniment din lumea tehnologiei, Mobile World Congress de la Barcelona, care se va desfasura intre 23 si 27 februarie, iar Adevarul va avea un corespondent la fata locului.

Adevarul Live, 15.00: Totul despre MWC 2014, cel mai important eveniment european al lumii tehnologiei

Adevarul Live de la ora 15. 00 vorbeste despre cel mai important eveniment din lumea tehnologiei, Mobile World Congress de la Barcelona, care se va desfasura intre 23 si 27 februarie, iar Adevarul va avea un corespondent la fata locului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )