Libnet.ro
UNICEF

21:30

Adevarul Live, de la ora 14.00: Despre lagarele pentru copii si adulti in Romania secolului XXI. Cazul Valentin Campeanu

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 14.00: Despre lagarele pentru copii si adulti in Romania secolului XXI. Cazul Valentin Campeanu

Se numesc centre de reabilitare, sunt de stat sau private, dar in realitate sunt lagare in care zeci de mii de copii, tineri si adulti sunt infometati, batuti, legati cu lanturi, sedati pentru ca in final sa ia drumul cimitirului. Ioana Lupea va discuta, la Adevarul Live, cu Georgiana Pascu, manager de proiect la Centrul de Resurse Juridice CRJ), despre ororile prin care trec oamenii adoptati de stat. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, de la ora 14.00: Despre lagarele pentru copii si adulti in Romania secolului XXI

Se numesc centre de reabilitare, sunt de stat sau private, dar in realitate sunt lagare in care zeci de mii de copii, tineri si adulti sunt infometati, batuti, legati cu lanturi, sedati pentru ca in final sa ia drumul cimitirului. Ioana Lupea va discuta, la Adevarul Live, cu Georgiana Pascu, manager de proiect la Centrul de Resurse Juridice CRJ), despre ororile prin care trec oamenii adoptati de stat.

VIDEO Adevarul Live: Despre lagarele pentru copii si adulti in Romania secolului XXI. Cazul Valentin Campeanu

Se numesc centre de reabilitare, sunt de stat sau private, dar in realitate sunt lagare in care zeci de mii de copii, tineri si adulti sunt infometati, batuti, legati cu lanturi, sedati pentru ca in final sa ia drumul cimitirului. Ioana Lupea a discutat, la Adevarul Live, cu Georgiana Pascu, manager de proiect la Centrul de Resurse Juridice CRJ), despre ororile prin care trec oamenii adoptati de stat.

Adevarul Live de la ora 13.00: Autodeterminarea popoarelor - bomba sau solutie pentru Europa

Cancelarul Angela Merkel relanseaza tema autodeterminarii popoarelor vorbind despre Ucraina, Moldova si Georgia. Despre consecintele de securitate pe termen scurt si mediu la nivel european vorbesc generalul Constantin Degeratu si jurnalistul Cristian Unteanu, la Adevarul Live de la ora 13.

Adevarul Live, ora 13:00: Cartianu despre condamnarea la puscarie a unui fost ziarist. Cazul Sorin Rosca Stanescu

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Sorin Rosca Stanescu. Fostul director al ziarului Ziua a ajuns dupa gratii pentru ilegalitati in cazul Rompetrol.

Adevarul LIVE, ora 13:00: Cartianu despre condamnarea la puscarie a unui fost ziarist. Cazul Sorin Rosca Stanescu

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Sorin Rosca Stanescu. Fostul director al ziarului Ziua a ajuns dupa gratii pentru ilegalitati in cazul Rompetrol.

Religia e opiu pentru popor! Despre prigonirea bisericilor in comunism si despre sfintii inchisorilor, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Dupa 1947, ateismul a devenit politica de stat, iar cultele religioase au fost cel mult tolerate. Despre tragica apostazie din timpul comunismului si despre preotii-martiri pe care i-au dat temnitele comuniste, vorbesc cercetatorii Adrian Petcu si Emanuel Cosmovici, la Adevarul Live, de la ora 11.

Regizorul AndreiGruzsniczki si actorul Dorian Boguta, despre filmul romanesc la Adevarul Live, de la ora 12.00

AndreiGruzsniczki si Dorian Boguta vin la Adevarul LIVE de la ora 12. 00, cu amanunte din culisele filmului Q. , care va avea premiera pe marile ecrane peste doar doua zile, dar povestesc si despre revigorarea filmului romanesc din ultima perioada.

Adevarul Live de la ora 15.00. Alexandru Andries, intre aniversare, Interioare si Victor Ponta

Alexandru Andries va avea o aniversare cu Interioare, pe 13 octombrie. Artistul, care implineste 60 de ani, isi va serba ziua de nastere pe scena, intr-un concert care va avea loc la sala Radio, dar va aniversa, totodata, 30 de ani de la lansarea albumului sau de debut, Interioare. Alexandru Andries vine la Adevarul Live, de la ora 15. 00, pentru povesti din interior, despre Interioare.

Ce sanse de angajare mai au tinerii dupa facultate, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Din ce in ce mai putini tineri merg catre o facultate sau isi permit sa termine cu bine invatamantul superior, in conditiile in care o diploma nu mai ofera garantia unui loc de munca. Iar multi dintre cei care aleg calea studii superioare nu stiu de fapt incotro s-o apuce. Despre generatia nehotarata si solutii pentru a creste sansele de angajare ale tinerilor discutam la Adevarul Live, de la ora 15.

Adevarul Live, de la ora 13.00, cu Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR: Banii Romaniei intr-o lume de crize

La Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, Bogdan Olteanu, viceguvernator BNR, si jurnalistul Cristian Unteanu vorbesc despre evolutiile pietelor romanesti financiare in contextul crizelor europene si regionale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )