Libnet.ro
UNICEF

18:00

Adevarul Live, de la ora 14.00: Ce dezvaluie rezultatele sondajului INSCOP privind prezidentiabilii

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 14.00: Ce dezvaluie rezultatele sondajului INSCOP privind prezidentiabilii

Directorul INSCOP Remus Stefureac, jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu, vor comenta, in emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP Research care prefigureaza o finala stransa intre candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie. continuă pe Adevărul

Sova, la Adevarul Live, despre sondajul INSCOP privind prezidentiabilii: Iohannis va dori sa fie un presedinte jucator

Directorul INSCOP Remus Stefureac, jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu, au comentat, in emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP Research care prefigureaza o finala stransa intre candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie. Dan Sova, purtator de cuvant al PSD in campania pentru prezidentiale, s-a alaturat discutiei.

Adevarul Live, ora 13.00: despre comunicarea politica in era digitala

Antonio Momoc, lector universitar la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, este invitatul lui Mircea Vasilescu la Adevarul Live, de la ora 13. 00, unde vor vorbi despre comunicarea politica in era Web 2.

VIDEO Adevarul Live: Ce dezvaluie rezultatele sondajului INSCOP privind prezidentiabilii

Directorul INSCOP Remus Stefureac, jurnalistii Dan Marinescu si Calin Nicolescu, comenteaza, in emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00, rezultatele celui mai recent sondaj INSCOP Research care prefigureaza o finala stransa intre candidatii la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Secretele succesului de a avea copii atunci cand diagnosticul este infertilitate, la Adevarul Live de la ora 13.00

Cat de mult iti doresti un copil? Vei afla cat de mult ti-l doresti cu adevarat de-abia atunci cand vei constata ca in cuplu exista probleme de fertilitate sau chiar infertilitate, spun specialistii. Cand e cazul sa ne ingrijoram si care sunt sansele de a aduce pe lume un copil sanatos in astfel de situatii aflam de la medicul specialist in infertilitate Andreas Vythoulkas.

Despre schimbarile aduse Legii Educatiei, rezultatele de la Bac 2014 si problema diplomelor, luni, la Adevarul Live cu ministrul Remus Pricopie

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, vine luni de la 11:00 la Adevarul Live unde va discuta, impreuna cu jurnalistii Adevarul, situatia absolventilor de clasa a XII -a care nu primesc deocamdata diplome de Bac, dar si despre rezultatele de la Bac 2014 si schimbarile aduse Legii Educatiei prin ordonanta de urgenta.

Ministrul Remus Pricopie, despre schimbarile aduse Legii Educatiei, rezultatele de la Bac 2014 si problema diplomelor, luni, la Adevarul Live

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, vine luni de la 11:00 la Adevarul Live, unde va discuta, impreuna cu jurnalistii Adevarul, situatia absolventilor de clasa a XII -a care nu primesc deocamdata diplome de Bac, dar si despre rezultatele de la Bac 2014 si schimbarile aduse Legii Educatiei prin ordonanta de urgenta.

Adevarul Live: cat mai e interesata lumea de fotbalul romanesc? Un weekend plin de sport cu Supercupa, CM 2014 si Halep

Dupa o luna in care publicul a fost rasfatat de partidele Cupei Mondiale, vineri seara ora 21. 00, Pro TV), Steaua si Astra vor deschide oficial noul sezon fotbalistic in Romania. Ramane de vazut cati oameni vor fi in tribunele Arenei Nationale pentru Supercupa.

Adevarul Live: Superlativele Mondialului si o decizie jenanta. De ce Messi nu merita sa primeasca Balonul de Aur

FIFA a indignat o planeta intreaga, acordandu-i argentinianului trofeul pentru cel mai bun fotbalist al turneului final. Reporterii Adevarul si Click! vor dezvalui culisele acestei alegeri neinspirate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )