Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adevarul Live de la ora 14.00: Monica Macovei, fost candidat la presedintie, explica de ce trebuie sa iesim la vot in turul doi

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 14.00: Monica Macovei, fost candidat la presedintie, explica de ce trebuie sa iesim la vot in turul doi

La o zi dupa prima confruntare televizata dintre finalistii la prezidentiale, Monica Macovei vine la Adevarul Live, de la ora 14. 00, si explica de ce este nevoie de o prezenta mare la votul din 16 noiembrie. continuă pe Adevărul

Alegeri prezidentiale 2014. Adevarul Live, de la ora 14.00: Grigore Cartianu, despre atacul cu gaini indreptat impotriva lui Klaus Iohannis

Grigore Cartianu si jurnalistul Sebastian Zachmann vor comenta, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 00, ultimul atac indreptat impotriva candidatului ACL, Klaus Iohannis, care s-a trezit astazi cu peste 100 de gaini aruncate in curtea sediului ACL.

Adevarul Live, ora 11.00: Grigore Cartianu analizeaza sansele de a avea o dezbatere Ponta - Iohannis

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live ce sanse mai sunt ca sa-i vedem pe Victor Ponta si Klaus Iohannis fata in fata intr-o dezbatere electorala prezidentiala.

Adevarul Live, de la ora 11.00: Grigore Cartianu comenteaza confruntarea Ponta-Iohannis

La Adevarul Live de la ora 11. 00, jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la rece, prima intalnire dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis care a avut loc aseara la Realitatea TV si a fost transmisa de toate televiziunile de stiri si adevarul. ro.

Adevarul Live, de la ora 15.00: prof. Razvan Codrescu, despre o propunere de inzdravenire a identitatii nationale

La Adevarul Live, de la ora 15. 00, profesorulRazvan Codrescu vorbeste despre vrednicie si invrednicire, despre problema nationala vs. crizele identitare ale unui neam si despre valorile dreptei traditionale romanesti.

Adevarul Live de la ora 13.00.Printre ce stele mai danseaza Jojo

Jojo a demonstrat de-a lungul carierei ca nu se teme de proiecte inedite. De la rolurile provocatoare de la Serviciul Roman de Comedie, pana la cele din film si teatru, actrita a acceptat multe provocari. Vedeta Antenei 1 vine astazi la Adevarul Live, de la ora 13. 00, si ne va povesti despre emisiunile in care este implicata, dar si despre planurile sale.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, despre amnistierea fiscala, la Adevarul Live de la ora 12.00

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, vine luni in studioul Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, pentru a discuta despre masurile luate de minister privind amnistierea fiscala, majorarea salariala anuntata incepand cu 2015, dar si despre celelalte facilitati de care vor beneficia romanii care provin din categorii defavorizat incepand de anul viitor.

Interviu cu Remus Pricopie la Adevarul Live, astazi de la ora 11.00

Ministrul Educatiei, Remus Pricopie, va vorbi astazi, in platou la Adevarul Live, de la 11. 00, despre modificarea Legii Educatiei, noile programe scolare si noile manuale care ajung cu intarziere pe bancile scolilor si cum va arara reforma in educatie pentru elevii de gimnaziu.

Adevarul Live, ora 13.00: la 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului, Razboiul Rece se reinstaureaza in Europa

De la ora 13. 00, jurnalistul Ovidiu Nahoi analizeaza la Adevarul Live actualul climat geopolitic din Europa, la 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului.

VIDEO Adevarul LIVE. Acord intre sindicate si Guvern cu pomeni pentru profesori: E o actiune electorala directa pentru voturile dascalilor

Premierul Victor Ponta si opt ministri au semnat un acord de intelegere cu sindicatele din educatie. Documentul arata cum Guvernul se angajeaza sa creasca cu salariile profesorilor din 2015, sa faca o noua Lege a Educatiei si sa permita pensionarea profesorilor cu trei ani inainte de implinirea varstei. Jurnalistul Ion M. Ionita a declarat la Adevarul Live ca lucrurile sunt profund electorale si sunt tintite catre profesori, ca sa voteze.

VIDEO Remus Pricopie, la Adevarul Live: Vrem sa achizitionam tablete pentru elevi, incepand de la clasa a II-a sau a III-a

Elevii de clasa a II-a sau a III-a ar putea avea tablete la scoala cel mai devreme de anul viitor, in timp ce elevii de clasa a XI-a si a XII-a ar putea sa aiba mai multe optionale si mai putine materii obligatorii pentru a se putea pregati pentru examenul de Bac, a declarat ministrul Educatiei, Remus Pricopie, la Adevarul Live.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )