Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevarul Live, ora 14.00: Secretarul general al PNL, despre Alianta Vestului si motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00: Secretarul general al PNL, despre Alianta Vestului si motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, Alianta Vestului si cursa interna a liberalilor pentru europarlamentare. continuă pe Adevărul

Adevarul Live: Secretarul general al PNL, despre Alianta Vestului si motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartau, vorbeste, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, despre motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila, Alianta Vestului si cursa interna a liberalilor pentru europarlamentare.

Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Cebotari, despre influenta Rusiei in campania electorala de la Chisinau

Vicepresedintele Partidului Democrat din Moldova PDM) Vladimir Cebotari este invitatul emisiunii Adevarul Live de luni, 10 decembrie. Vom discuta cu ex-ministrul Justitiei despre afirmatiile speakerului Andrian Candu, facute la Washington, precum ca Rusia se implica in campania electorala din Republica Moldova, iar Vladimir Putin doreste restabilirea URSS.

Adevarul Live de la 14.00: De vorba cu Rares Nastase si Cosmin Savu de la Romania, te iubesc!

Rares Nastase si Cosmin Savu, doi dintre membrii echipei Romania, te iubesc!, vin in studioul Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre jurnalismul de investigatie si impactul camapaniilor desfasurate.

Adevarul Live: De vorba cu Rares Nastase si Cosmin Savu de la Romania, te iubesc!

Rares Nastase si Cosmin Savu, doi dintre membrii echipei Romania, te iubesc!, vin in studioul Adevarul Live, de la ora 14. 00, pentru a vorbi despre jurnalismul de investigatie si impactul camapaniilor desfasurate.

Lider PNL, despre Alianta Vestului: Gargara nationalista a PSD a scos o noua intoxicare, ca Alianta vrea desprinderea de tara

Cristian Busoi, europarlamentar si presedinte al PNL Bucuresti, a afirmat ca PSD vine cu intoxicari dupa infiintarea Aliantei Vestului, in sensul ca prezinta aceasta initiativa drept un demers prin care s-ar urmari desprinderea de Romania.

Returul Ligii 1. Dunarea joaca cu Sepsi duminica, 16 decembrie, de la ora 14.00

Returul va avea loc Dunarea intalneste duminica, 16 decembrie, formatia Sepsi, la Calarasi, pe arena Ion Comsa incepand cu ora 14. 00, in returul Ligii 1 Betano.

Dragnea incearca sa opreasca valul de plecari din PSD: i-a convocat pe toti parlamentarii intr-o sedinta la ora 14.00

Comitetul Executiv al PSD se va reuni azi la ora 14. 00, intr-o sedinta convocata de urgenta de Liviu Dragnea. Liderul social-democrat i-a chemat la CEX pe toti senatorii si deputatii PSD, cu scopul de a incercare sa opreasca noi plecari din partid. Potrivit unor surse politice, inca patru alesi PSD se pregatesc sa treaca la Pro Romania, formatiunea condusa de Victor Ponta. Dragnea se teme ca ar putea fi schimbat din fruntea Camerei Deputatilor.

DEPUTAT PNL, DESPRE AUTOSTRADA BACAU - BRASOV: Ministrul Transporturilor vrea sa-i treaca autostrada prin fata casei

Secretarul Comisiei pentru transporturi si infrastructura din Camera Deptatilor, liberalul Marius Bodea, sustine ca ministrul Transporturilor Lucian Sova arunca petarda autostrazii Bacau-Brasov din ambitie, ca sa-i treaca autostrada prin fata casei lui, dar ca prioritara este autostrada Iasi-Targu Mures.

Adevarul Live: Fete fantastice! Romania ataca semifinalele la Europeanul de handbal. Meci urias, diseara, cu Ungaria

Dupa patru victorii in primele cinci partide disputate la Campionatul European, a sosit momentul ca Neagu si colegele ei sa faca pasul decisiv spre careul de asi.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2407 seconds )