Libnet.ro
UNICEF

00:07

Adevarul Live, ora 14.00: Simona Halep, invinsa a saptea oara de Maria Sarapova. Reactiile dupa un meci electrizant in primul tur la US Open

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 14.00: Simona Halep, invinsa a saptea oara de Maria Sarapova. Reactiile dupa un meci electrizant in primul tur la US Open

Incepand cu ora 14. 00, la Adevarul Live comentam partida dintre Simona Halep si Maria Sarapova de la US Open impreuna cu Andrei Constantienscu, de la doartenis. ro. continuă pe Adevărul

Pneumonia la copii: cat de periculoasa e si cum poate fi prevenita? Aflam la Adevarul Live de la ora 14.00

La ora actuala, Romania inregistreaza cea mai mare rata a mortalitatii infantile in randul statelor membre ale Uniunii Europene, iar pneumonia constituie principala cauza de deces la copiii sub 5 ani. De ce ne situam pe un loc fruntas in aceasta statistica sumbra, cum putem recunoaste, trata si preveni pneumoniile ne spune prof. dr. Anca Plesca, vicepresedintele Societatii Romane de Pediatrie, la Adevarul Live de la ora 14.

Pneumonia la copii: cat de periculoasa e si cum poate fi prevenita? Aflam la Adevarul Live

La ora actuala, Romania inregistreaza cea mai mare rata a mortalitatii infantile in randul statelor membre ale Uniunii Europene, iar pneumonia constituie principala cauza de deces la copiii sub 5 ani. De ce ne situam pe un loc fruntas in aceasta statistica sumbra, cum putem recunoaste, trata si preveni pneumoniile ne spune prof. dr. Anca Plesca, vicepresedintele Societatii Romane de Pediatrie, la Adevarul Live.

Adevarul Live, ora 13.00. Viorel Badea, despre motiunile pe care le va depune PNL si problemele romanilor din diaspora

Deputatul Viorel Badea, presedinte al PNL Diaspora, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre reactia liberalilor la ultimele masuri anuntate de PSD si Guvernul Tudose, votul prin corespondenta, dar si problemele pe care le au romanii din diaspora.

Simona Halep invinsa de Maria Sharapova dupa o lupta titanica de aproape trei ore

Beneficiara a unui wild card la US Open, primul turneu de Mare Slem in care evolueaza in ultimele 19 luni, Maria Sharapova a eliminat-o in runda inagurala pe Simona Halep, favorita numarul doi, cu 6-4, 4-6, 6-3, dupa un meci de doua ore si 44 de minute. Meciul a fost live text aici.

Simona Halep, iNVINSA de Maria Sarapova in primul tur la US Open cu 6-4, 4-6, 6-3

Simona Halep, numarul 2 mondial, a fost invinsa in trei seturi de rusoaica Maria Sarapova, cu 6-4, 4-6, 6-3, luni, la arenele Flushing Meadows din New York, intr-o partida din prima.

Simona Halep, infrangere cu Maria Sharapova, la capatul unui meci spectaculos, scor 4-6, 6-4, 3-6

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-4, 4-6, 6-3, de rusoaica Maria Sarapova, locul 146 WTA, fosta numarul 1 mondial, beneficiara a unui wild card, in mansa I a US Open, ultimul Grand Slam al anului.

Noapte alba pentru Romania! S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Maria Sarapova, de la US Open. Americanii l-au pus la loc de cinste

Capul de afis al primului tur de la US Open este fara indoiala meciul dintre Simona Halep si Maria Sarapova, o intalnire asteptata cu infrigurare de fanii romancei.

Simona Halep face prima miscare dupa esecul de la US Open: Andrei Pavel a fost cooptat in stafful tehnic

Simona Halep a anuntat ca va continua colaborarea cu australianul Darren Cahill, dar din stafful sau va face parte si Andrei Pavel.

Simona Halep, despre tertipurile Mariei Sarapova: E stilul ei, m-am obisnuit

Simona Halep a pierdut in trei seturi disputa inaugurala de la US Open in fata Mariei Sarapova. Rusoaica s-a impus 6-4, 4-6, 6-3.

Adevarul Live. Viorel Badea, despre motiunile pe care le va depune PNL si problemele romanilor din diaspora

Senatorul Viorel Badea, presedinte al PNL Diaspora, vorbeste la Adevarul Live, de la ora 13. 00, despre reactia liberalilor la ultimele masuri anuntate de PSD si Guvernul Tudose, votul prin corespondenta, dar si problemele pe care le au romanii din diaspora.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )