Libnet.ro
UNICEF

16:00

Adevarul Live, ora 15:00. Banii europeni la romani. Invitat Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15:00. Banii europeni la romani. Invitat Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene

A comentat ani la rand politica, a absolvit un masterat la London School of Economics, a infiintat un think tank care se ocupa cu politicile europene, apoi a intrat in arena guvernarii. Mai intii in calitate de consilier de stat, apoi ca ministru al Fondurilor Europene. Mircea Vasilescu a discutat cu Cristian Ghinea despre problemele si dilemele banilor europeni si despre avantajele si dezavantajele guvernului de tehnocrati. continuă pe Adevărul

Despre boala de inima care poate ucide subit oameni tineri, aflati la Adevarul Live de la ora 15.00

Dr. Lucian Dorobantu, medic primar chirurgie cardiovasculara, coordonatorul singurului Centru de Cardiomiopatie Hipertrofica din Romania si din Europa de Est, vine la Adevarul Live sa ne vorbeasca despre boala de inima care afecteaza mai ales tinerii si care este extrem de periculoasa in special pentru sportivi.

Adevarul Live, ora 12:00. Cat de eficienta este bacterioterapia in imunizarea copiilor, inainte de revenirea in colectivitate

Odata cu reintrarea copiilor in colectivitate creste probabilitatea dezvoltarii mai multor probleme de sanatate, iar parintii cauta cele mai bune variante pentru a-i imuniza pe cei mici. Doctorul Raluca Grigore, medic primar ORL in cadrul Spitalului Clinic Coltea, va explica la Adevarul Live in ce consta bacterioterapia internazala si cat de eficienta este in prevenirea si tratarea infectiilor respiratorii de tipul otitelor si adenoiditelor.

Ministrul Culturii, Corina Suteu, in direct la Adevarul Live, de la ora 13.00. Despre soarta teatrului, a Cuminteniei si a filmului romanesc

Prezenta la deschiderea Galei Tanarului Actor HOP, de la Costinesti, ministrul Culturii, Corina Suteu, a declarat ca putina lume isi mai aminteste ca la inceputul carierei sale a fost critic de teatru. Demnitarul a acceptat o discutie in direct, de la Gala HOP, in exclusivitate la Adevarul Live, de la ora 13.

Restrictii de trafic pe Autostrada A2, pana la ora 15.00

Traficul pe banda a doua a autostrazii A2 este restrictionat, luni, pana la ora 15. 00, ca urmare a unor lucrari de intretinere a parapetilor medieni, potrivit centrului INFOTRAFIC, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Emilia Popescu, despre studentia la Actorie si ce a urmat dupa absolvire, la Adevarul LIVE, de la ora 14.00

Atrita Emilia Popescu a fost membra in juriul Galei Tanarului Actor HOP in mai multe editii si vorbeste despre experienta sa in aceasta calitate in cadrul unui interviu, la Adevarul Live, de la ora 14.

Adevarul Live. Maria Ligor, ministrul pentru diaspora: Sper ca nu vor mai fi cozi la aceste alegeri. Nu poti sa stii care va fi prezenta

Maria Ligor, ministrul pentru diaspora, va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, despre OUG adoptata de Guvernul Ciolos privind votul romanilor din strainatate. Ce conditii trebuie sa indeplineasca un roman din diaspora pentru a vota la parlamentare? Pe ce criterii se vor deschide sectiile de vot speciale- altele decat cele din ambasade, consulate sau institute culturale? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Maria Ligor.

Ion Caramitru, despre tinerii actori si soarta lor dupa facultate, la Adevarul Live, de la ora 13.00

Actorul Ion Caramitru, presedintele UNITER, se afla zilele acestea la Gala Tanarului Actor HOP, care se desfasoara la Costinesti. Cu acest prilej, a vorbit despre tinerii actori si despre soarta lor dupa absolvirea facultatii, dar si despre amintirile care il leaga de acest eveniment.

Adevarul Live: Banii europeni la romani. Invitat Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene

A comentat ani la rand politica, a absolvit un masterat la London School of Economics, a infiintat un think tank care se ocupa cu politicile europene, apoi a intrat in arena guvernarii. Mai intii in calitate de consilier de stat, apoi ca ministru al Fondurilor Europene.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Dragos Tudorache la conducerea ministerului de Interne: Depunerea juramantului, miercuri la ora 16.00

Dragos Tudorache, propus de premierul Dacian Ciolos pentru a ocupa functia de ministrul de Interne, dupa demisia lui Petre Toba, va depune miercuri, la ora 16. 00, la Palatul Cotroceni, juramantul de.

US Open: Simona Halep o intalneste in sferturi pe Serena Williams miercuri noapte, la ora 02.00

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, o va intalni pe numarul 1 mondial Serena Williams, in sferturi la US Open, miercuri noapte, la ora 02. 00, in primul meci din sesiunea de seara de pe arena Arthur Ashe.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )