Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adevarul Live, ora 15:00: parintii le fac rau copiilor fara sa vrea cand nu inteleg ca au nevoi de somn diferite de ale lor

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15:00: parintii le fac rau copiilor fara sa vrea cand nu inteleg ca au nevoi de somn diferite de ale lor

O noua teorie clatina bazele a ceea ce cunosc parintii despre problemele de somn ale copiilor, multe fiind mituri perpetuate inclusiv de medici pediatri. in studioul Adevarul Live vin astazi Larisa Petrini,expert in nutritie integrativa, si psihologul clinician Gaspar Gyorgy pentrua explica in ce fel pot avea de suferit copiii din cauza unei abordari profund gresite in privinta nevoilor de somn ale acestora. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12:00: Luminita Anghel despre Eurovision 2015

Luminita Anghel 46 de ani) vine in platoul emisiunii Adevarul Live pentru a supune dezbaterii viitoarea prestatie a Romaniei de la Eurovision 2015. Totodata, artista povesteste ce a nemultumit-o la finala Selectiei Nationale si arata care sunt ingredientele unei piese de succes pe prima scena a Europei.

Adevarul Live, ora 14.00: Neurochirurgul Claudiu Matei, despre cei mai mari dusmani ai creierului

Varsta la care apar bolile vasculare cerebrale a scazut dramatic, avertizeaza medicii neurologi si neurochirurgi. in acest context, este esential sa stim de ce tot mai multi tineri sufera accidente vasculare cerebrale si fac tumori, fie ele benigne sau chiar maligne la nivelul creierului. Medicul Claudiu Matei vine la Adevarul Live sa ofere explicatii.

Adevarul Live, ora 13.00: in Culisele Bucurestiului - Cum se coloreaza Bucurestiul alternativ

Astazi, de la ora 13. 00, invitat la Adevarul Live este Florin B Cage, graffiti artist si membru Sweet Damage Crew, ale carui desene au putut fi vazute si in cadrul festivalelor Street Train Delivery. Ce inseamna graffiti si cum influenteaza cultura urbana, aflam in cadrul emisiunii in Culisele Bucurestiului, moderata de Sabrina Valeriu.

Adevarul Live, ora 11.00: Alina Gorghiu, copresedintele PNL, face bilantul celor trei ani de guvernare Ponta si explica strategia opozitiei

Deputatul Alina Gorghiu, copresedinte al Partidului National Liberal, vine miercuri la Adevarul Live pentru a vorbi despre bilantul facut de Victor Ponta la aniversarea a trei ani de guvernare. Liderul PNL va raspunde intrebarilor lui Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

Celebrul dirijor Christian Badea, in studioul Adevarul LIVE, de la ora 12.00

Joi si vineri, 14 si 15 mai, Orchestra simfonica a Filarmonicii George Enescu, dirijata de Christian Badea, va interpreta actul al III-lea din Parsifal, la Sala Mare a Ateneului, opera in concert. Parsifal, opera in concert, va beneficia de o regie cu totul deosebita, foarte rar intamplandu-se un asemenea eveniment pe scena Ateneului.

Adevarul Live: Dosarele DNA, o emisiune despre marii rechini prinsi de procurorii anticoruptie

In fiecare saptamana Prima TV va prezinta marturii si imagini in exclusivitate despre cazurile de coruptie care au zguduit societatea romanesca in ultimii ani. Marius Saizu, realizatorul emisiunii, vine in studioul Adevarul LIVE dupa 20 de editii cu si despre corupti.

Adevarul LIVE. Victor Ponta implineste 3 ani in fruntea Guvernului. Cum credeti ca a condus Romania?

Prim-ministrul Victor Ponta aniverseaza, in aceasta dupa amiaza, trei ani de cand conduce Guvernul. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, a vorbit, la Adevarul Live, despre motivele din spatele organizarii acestui eveniment.

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac 2015 continua cu lectia la proba de Geografie, la Adevarul Live de la 15:00

Campania Adevarul te mediteaza pentru Bac si Capacitate 2015 continua vineri, de la ora 12. 00, cu lectia video pentru proba de Geografie de la Bacalaureat, care va fi predata de la ora 15:00 de catre profesoara Cristina Smeianu de la Liceul de Coregrafie Floria Capsali din Bucuresti.

Adevarul LIVE, miercuri ora 11.00/ Alina Gorghiu, copresedintele PNL, face bilantul celor trei ani de guvernare Ponta si explica strategia opozitiei

Deputatul Alina Gorghiu, copresedinte al Partidului National Liberal, vine miercuri la Adevarul LIVE pentru a vorbi despre bilantul facut de Victor Ponta la aniversarea a trei ani de guvernare. Liderul PNL va raspunde intrebarilor lui Dan Marinescu redactor sef Adevarul) si Liviu Iolu.

Atentionare hidrologica: Cod galben de inundatii valabil pana la ora 24:00 pe rauri din centrul, sudul si vestul tarii

Hidrologii au emis miercuri un cod galben de inundatii, valabil in intervalul 29 aprilie ora 12:00 - 29 aprilie ora 24:00, potrivit INHGA. Acesta este valabil pentru raurile din bazinele hidrografice: Strei si unii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )