Libnet.ro
UNICEF

19:45

Adevarul Live de la ora 15.00: Tu poti sa ai copii? Care sunt tulburarile ce duc la infertilitate si ce succes are fertilizarea in vitro

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live de la ora 15.00: Tu poti sa ai copii? Care sunt tulburarile ce duc la infertilitate si ce succes are fertilizarea in vitro

Multe cupluri se feresc sa vorbeasca despre problemele de fertilitate, dar asta nu inseamna ca aceste probleme nu exista. De fapt, statisticile arata ca unul din patru cupluri afla, atunci cand vor sa-si intemeieze o familie, acest diagnostic sec: infertilitate. Medicul Carmen Rusu Ianiotescu vine la Adevarul Live sa explice care sunt sansele tinerilor infertili de a avea, totusi, copii, prin tratamentele de fertilizare in vitro. continuă pe Adevărul

Festivalul de Film NexT face o prima vizita la Adevarul LIVE, de la ora 13.00

Yvonne Irimescu, coordonatoarea Festivalului International de Film NexT, si actrita Ozana Oancea Felicia, inainte de toate), responsabila de programul NexT Kids si de invitatii evenimentului, vin in studioul Adevarul Live luni, 23 martie, de la 13.

Psihologul Aurora Liiceanu face o analiza psihosociologica a tranzitiei romanesti la Adevarul Live, de la ora 13.00

Astazi, de la ora 13, invitata in studioul Adevarul Live este psihologul, scriitorul si cercetatorul Aurora Liiceanu. Discutiile se vor centra in jurul cartii Valurile, smintelile, pacatele. Psihologiile romanilor, editia a doua, noua sa aparitie editoriala la editura Polirom.

Cum ar putea fi optimizat programul Laptele si Cornul? Care sunt zonele in care acesta are impact si cat ne mai costa? Ciprian Ciucu si Victor Olsavszky discuta online miercuri de la ora 12, despre reformarea programului de lapte scolar

Cum ar putea fi optimizat programul Laptele si Cornul? Care sunt zonele in care acesta are impact si cat ne mai costa? Ciprian Ciucu, Director de Programe CRPE si Victor Olsavszky seful Biroului pentru Romania al Organizatiei Mondiale a Sanatatii discuta online miercuri de la ora 12, despre reformarea programului de lapte scolar si beneficiile pe termen lung ale programului dar si despre impactul programului si eficiata acestuia.

Adevarul Live. Cartianu, despre saptamana penalilor in Parlament: Tariceanu este un fesenist sub acoperire liberala

Jurnalistul Grigore Cartianu analizeaza la Adevarul Live examenul pe care alesii din Parlament il dau saptamana aceasta, cand sunt pusi sa voteze cererile de arestare pentru doi fosti ministri.

Fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole. Care sunt pasii

Cei care sunt interesati sa acceseze fonduri europene pentru achizitia de utilaje agricole o vor putea face in perioada urmatoare.

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios. Vezi care sunt cele mai bune bancuri cu DNA

Intensa activitate judiciara a procurorilor anticoruptie i-a facut pe unii romani sa se amuze copios, astfel luand nastere cele mai bune bancuri despre DNA, scrie Adevarul. La momentul actual, Directia.

Salariatii RATB vor protesta, miercuri, in fata sediului. Care sunt nemultumirile

Salariati ai Regiei Autonome de Transport Bucuresti, vor protesta, miercuri, timp de doua ore, la sediul institutiei, intrucat sunt nemultumiti de conditiile de munca si de managementul defectuos din ultimii ani, informeaza Mediafax.

Care sunt frontierele pentru Rusia lui Putin?

Sangerosul atentat jihadist care a zguduit Tunisia a lasat pe locul secund un teribil act diplomtic ce dezvaluie apetitul de cucerire al Rusiei lui Vladimir Putin. Semnand un tratat de cooperare si de integrare cu presedintele Ossetiei de Sud, Leonid Tibilov, liderul de la Kremlin a facut un prim pas pentru a trece la atasarea acestui teritoriu georgian, anexat prin razboi si violenta la Rusia. Tratatul a fost semnat exact la aniversarea unui an de la anexarea ilegala a Crimeii de la Ucraina.

Topul fericirii in Europa - Care sunt cele mai fericite state / Romanii, mai fericiti decat francezii, spaniolii sau italienii

Cetatenii danezi recent pensionati sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce la polul opus se afla pensionarii bulgari cu varste peste 75 de ani, arata un studiu Eurostat publicat vineri, de Ziua Internationala a Fericirii, potrivit caruia romanii se afla la mijlocul clasamentului, scrie Mediafax.

Care sunt cele mai fericite state din Europa. Ce loc ocupa Romania

Cetatenii danezi recent pensionati sunt cei mai fericiti europeni, in timp ce la polul opus se afla pensionarii bulgari cu varste peste 75 de ani. Romanii se afla la jumatatea clasamentului, arata un studiu Eurostat publicat vineri, de Ziua Internationala a Fericirii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )