Libnet.ro
UNICEF

21:30

Adevarul Live, ora 15.00: Simona Halep, in semifinalele US Open! Ce sanse are Simona sa castige primul Grand Slam

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 15.00: Simona Halep, in semifinalele US Open! Ce sanse are Simona sa castige primul Grand Slam

Simona Halep s-a calificat in semifinalele US Open, dupa o victorie superba contra Victoriei Azarenka, din Belarus. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 15.00/ Nicusor Dan, candidat la Primaria Bucurestiului, despre cazul Sorin Oprescu si mafia care sugruma Capitala Romaniei

Nicusor Dan, fondatorul partidului Uniunea Salvati Bucurestiul USB), vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre cazul de coruptie in care este implicat primarul Sorin Oprescu si despre planurile sale de candidatura la Primaria Capitalei.

Cum sa slabesti rapid prin metode naturiste, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Dr. Ruxandra Constantina, medic de familie cu competente in apifitoterapie, ne ofera detalii, la Adevarul Live, despre cele mai eficiente si cele mai periculoase metode de slabit.

Simona Halep la US Open: cuvinte de lauda de la Flavia Pennetta. Italianca are 3-1 la meciuri directe

Simona Halep va juca impotriva Flaviei Pennetta, in semifinalele US Open. Partida are loc de la ora 04. 00 dimineata.

Simona Halep la US Open: jurnalistii italieni o ridica in slavi inaintea meciului cu Pennetta din semifinale

Italienii au doua jucatoare in semifinalele de la US Open. Ambele pornesc insa cu sansa a doua. Serena Williams 1 WTA) o va infrunta pe Roberta Vinci 43 WTA), in timp ce Simona Halep 2 WTA) se va duela cu Flavia Pennetta 26 WTA).

Simona Halep la US Open: victoria cu Azarenka, una divina. Ce moment a intors meciul in favoarea Simonei

Simona Halep e, in premiera, in semifinalele US Open, dupa un succes muncit in confruntarea cu Victoria Azarenka Belarus, 20 WTA). Imediat dupa meci, ocupanta locului 2 WTA a facut o dezvaluire pe teren.

Simona Halep la US Open. S-a stabilit ora la care va juca romanca cu Sabine Lisicki

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni luni, in optimile de finala ale US Open, pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si favorita 24.

La ce ora joaca Simona Halep, astazi, la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca, miercuri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferurile de finala ale US Open, meciul fiind programat pe arena.

La ce ora joaca Simona Halep, miercuri, la US Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va juca, miercuri, cu Victoria Azarenka din Belarus, locul 20 WTA si cap de serie numarul 20, in sferurile de finala ale US Open, meciul fiind programat pe arena.

Simona Halep la US Open: prima reactie dupa succesul cu Lisicki si o decizie dureroasa pe care a fost nevoita sa o ia

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale US Open, dupa ce a invins-o, luni, cu scorul de 6-7 6), 7-5, 6-2, pe sportiva germana Sabine Lisicki.

Simona Halep la US Open: facem noapte alba alaturi de o eroina. Cand va juca romanca pentru un loc in finala

Cea mai mare provocare pentru Simona Halep, dupa meciul-maraton cu Victoria Azarenka Belarus, 20 WTA), va fi refacerea din punct de vedere fizic si emotional. Asta deoarece timpul va fi extrem de scurt intre partida din sferturi si cea din semifinala.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )