Libnet.ro
UNICEF

05:45

Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Bolea, despre sansele Blocului ACUM de a prelua guvernarea de la Chisinau

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Bolea, despre sansele Blocului ACUM de a prelua guvernarea de la Chisinau

Presedintele organizatiei teritoriale Chisinau a Partidului Actiune si Solidaritate PAS), Vladimir Bolea, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 18 februarie. Discutam cu unul dintre liderii PAS despre sansele Blocului electoral ACUM de a prelua guvernarea de la Chisinau in lupta contra Socialistilor lui Igor Dodon si a Democratilor lui Vlad Plahotniuc. Totodata, vor fi abordate si alte subiecte de actualitate. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: Europa, in chinurile facerii, cu rachete la cap

BREXIT, criza rachetelor, NorthStream 2, nelinistile sociale din Belgia, Franta, Spania, Italia: Europa se schimba, isi modifica echilibrele politice si optiunile economice si de securitate. Jocurile se precipita si marii decidenti au iesit la lupta.

LIVE, ora 12.00, dezbatere Historia: Romania, locul trei la pierderi umane in Primul Razboi. Perioada interbelica a fost o epoca de aur pentru Romania?

Pierderile umane si distrugerile cauzate de Primul Razboi Mondial au fost uriase pentru Romania. De altfel, Romania este pe locul trei intr-o statistica a pierderilor umane din Primul Razboi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )