Libnet.ro
UNICEF

08:30

Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Cebotari, despre acuzatiile opozitiei la adresa PDM si alegerile din 24 februarie

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, ora 21.00. Vladimir Cebotari, despre acuzatiile opozitiei la adresa PDM si alegerile din 24 februarie

Vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari este invitatul de luni, 4 februarie, al emisiunii Adevarul Live Moldova. Vom discuta despre subiectele de actualitate care s-au adunat in contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie, de la Chisinau. continuă pe Adevărul

Cebotari, despre acuzatiile lui Chirtoaca privind averile ascunse ale lui Plahotniuc: in lipsa unor viziuni, incearca sa lanseze diferite conspiratii

Vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari considera ca acuzatiile lansate de liderul PL, Dorin Chirtoaca, la adresa presedintelui PDM, Vlad Plahotniuc, privind faptul ca democratul si-ar fi ascuns o mare parte din avere pe numele unui cetatean cipriot, nu reprezinta altceva decat lipsa de viziune si incercarea de a lansa diferite teorii si conspiratii pentru a se facea vizibil in campania electorala.

Vladimir Cebotari ii acuza de minciuna pe Socialisti si afirma ca autocarul incendiat la Ceadir-Lunga era altul decat cel filmat in spotul electoral al PSRM

Vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari i-a acuzat pe Socialisti de minciuna si de manipulare, dupa ce Ion Ceban a anuntat despre faptul ca autocarul care a fost filmat in unul dintre spoturile electorale ale PSRM a fost incendiat, iar in spatele acestei situatii ar sta Democratii.

Adevarul Live, ora 13.00. Consecintele de securitate grave ale unui NO DEAL BREXIT

Cu siguranta, consecintele unui BREXIT fara reguli si fara vreun acord vor fi extrem de serioase si pe toate planurile.

A fost o provocare. Vladimir Cebotari neaga ca Dinu Plingau a fost agresat fizic la Edinet

Vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari respinge acuzatiile lansate la adresa democratilor de catre candidatul Blocului electoral ACUM pe circumscriptia din Edinet pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, Dinu Plingau, care a afirmat ca a fost batut de cativa indivizi afiliati PDM.

Nimic neobisnuit nu se intampla. Asa este timpul de afara. Vladimir Cebotari comenteaza imaginile devenite virale privind starea proasta a drumurilor

Vicepresedintele PDM Vladimir Cebotari sustine ca nimic neobisnuit nu se intampla prin faptul ca pe mai multe drumuri din R. Moldova au aparut o multime de gropi, dupa s-a topit zapada. Democratul afirma ca acest fenomen poate fi vazut in fiecare an in perioada respectiva, iar problema apare din cauza conditiilor meteo. Democratul a anuntat ca, din luna martie, toate drumurile ar urma sa fie reparate.

Adevarul Live. Consecintele de securitate grave ale unui NO DEAL BREXIT

Cu siguranta, consecintele unui BREXIT fara reguli si fara vreun acord vor fi extrem de serioase si pe toate planurile.

Adevarul Live, ora 14.00: Barbatii au nevoie de sex si femeile, de dragoste - mit sau realitate?

Se spune ca barbatii au nevoie de sex si femeile, de dragoste. Cat este adevar si cat mit, dar si care sunt cele mai frecvente greseli care duc la destramare unui cuplu aflam de la Oana Stoianovici, coach, si Gaspar Gyorgy, psihoterapeut, incepand cu ora 14.

Constantin Degeratu, despre scandalul din MApN:Nu inseamna ca generalul Ciuca nu mai este seful Statului Major al Apararii

Invitat la Adevarul Live, generalul de armata Constantin Degeratu, fost sef al Statului Major General, a vorbit despre situatia creata de suspendarea prelungirii mandatului sefului Statului Major al Apararii, generalul Nicolae Ciuca.

LIVE, ora 12.00, dezbatere Historia: A existat o strategie comuna de atac asupra Romaniei conceputa de bolsevicii rusi si de Ungaria in 1919?

Anul 1919 a fost unul dintre cei mai dificili ani din istoria Romaniei. Desi razboiul se incheiase, armata romana trebuia sa faca fata unor noi provocari. Bolsevicii rusi amenintau granitele Romaniei la frontiera de Est. in Vest, trupele maghiare au atacat armata Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )