Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adevarul Live: Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, despre problema apei calde si santierele din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, despre problema apei calde si santierele din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a venit in platoul Adevarul Live sa discute despre apa calda, despre santierele deschise si despre cum a fost pregatita Arena Nationala pentru meciul de sambata. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 10.00. Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, vorbeste despre apa calda din Bucuresti

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, vine astazi de la ora 10. 00 in platoul Adevarul Live sa discute despre apa calda, despre santierele deschise si despre cum a fost pregatita Arena Nationala pentru meciul de sambata.

Primarul general Sorin Oprescu se roaga de suporteri sa-i lase scaunele de pe Arena Nationala in pace

Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei a declarat, joi seara, dupa ce a vizitat Arena Nationala inaintea meciului cu Ungaria, din preliminariile Euro-2016, ca ii roaga pe suporteri sa nu mai demonteze scaunele si sa nu treaca la acte de violenta.

Adevarul LIVE, ora 13:00: Cartianu despre condamnarea la puscarie a unui fost ziarist. Cazul Sorin Rosca Stanescu

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Sorin Rosca Stanescu. Fostul director al ziarului Ziua a ajuns dupa gratii pentru ilegalitati in cazul Rompetrol.

Adevarul Live, ora 13:00: Cartianu despre condamnarea la puscarie a unui fost ziarist. Cazul Sorin Rosca Stanescu

Jurnalistul Grigore Cartianu comenteaza, la Adevarul LIVE, de la ora 13. 00, cazul Sorin Rosca Stanescu. Fostul director al ziarului Ziua a ajuns dupa gratii pentru ilegalitati in cazul Rompetrol.

Adevarul Live, vineri, ora 14.00. Totul despre aventurile lui Ionut Mistode din Dunlop RoSBK si Motor Park Romania

Vineri, de la ora 14. 00, in studioul Adevarul Live, invitat va fi Ionut Mistode, multiplu campion national la motocilism viteza si organizator al Dunlop Romanian Superbike Championship RoSBK). Aflati mai multe despre ultima etapa Dunlop RoSBK, desfasurata la Adancata, intre 3-5 octombrie, pe primul circuit de mare viteza din Romania, Motor Park, inaugurat cu aceasta ocazie.

Alegeri prezidentiale 2014. Ponta:PSD a facut prostia de a-l bloca pe primarul Capitalei, in 2004, si a luat bataie la alegeri

Premierul Victor Ponta a declarat marti, in debutul sedintei de Guvern, ca primarul Sorin Oprescu este blocat de consilierii CGMBsa achite datoriile catre Distrigaz,crezand ca astfel vor castiga voturi. Ponta sustine ca si PSD a facut prostia de a-l bloca pe primar in 2004 si si-a luat o bataie la alegeri de s-a invatat minte.

Sorin Oprescu: Pe suporteri ii rog respectuos sa-mi lase scaunele in pace

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, joi seara, dupa ce a vizitat Arena Nationala inaintea meciului cu Ungaria, din preliminariile Euro-2016, ca ii roaga pe suporteri sa nu mai demonteze scaunele si sa.

Religia e opiu pentru popor! Despre prigonirea bisericilor in comunism si despre sfintii inchisorilor, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Dupa 1947, ateismul a devenit politica de stat, iar cultele religioase au fost cel mult tolerate. Despre tragica apostazie din timpul comunismului si despre preotii-martiri pe care i-au dat temnitele comuniste, vorbesc cercetatorii Adrian Petcu si Emanuel Cosmovici, la Adevarul Live, de la ora 11.

Adevarul Live, de la ora 11.00: reportajele care arata Adevarul despre Romania

De la ora 11. 00, o parte a echipei din spatele documentarelor Adevarul despre Romania vine in studioul Adevarul Live pentru a vorbi despre primul proiect transmedia din presa autohtona. Prima TV va difuza, incepand din 7 octombrie, in fiecare marti, de la ora 20:30, Adevarul despre Romania, o emisiune de reportaje produsa de jurnalistii ziarului Adevarul.

VIDEO Adevarul Live: reportajele care arata Adevarul despre Romania

De la ora 11. 00, o parte a echipei din spatele documentarelor Adevarul despre Romania a vorbit, in studioul Adevarul Live, despre primul proiect transmedia din presa autohtona. Prima TV va difuza, incepand din 7 octombrie, in fiecare marti, de la ora 20:30, Adevarul despre Romania, o emisiune de reportaje produsa de jurnalistii ziarului Adevarul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1949 seconds )