Libnet.ro
UNICEF

11:45

Adevarul Live. Radu Magdin, despre comunicarea in politica romaneasca: Mai avem putin si ne spunem: Esti prost! Ba nu, tu esti prost!

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Radu Magdin, despre comunicarea in politica romaneasca: Mai avem putin si ne spunem: Esti prost! Ba nu, tu esti prost!

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica. continuă pe Adevărul

Adevarul Live. Radu Magdin: in politica romaneasca mai avem putin si ne spunem: Esti prost! Ba nu, tu esti prost!

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, l-a avut ca invitat la Adevarul Live pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Adevarul Live, ora 15.00 - Despre noul Facebook cu Ionut Oprea, Facebrands.ro

Adevarul Live de la ora 15. 00 il are ca invitat pe Ionut Oprea, managing partner la Standout si la serviciul Facebrands. ro, cel mai cunoscut site de analiza pentru retelele sociale. Vorbim despre schimbarile Facebook si cum se pot folosi brandurile de aceasta platforma.

Dezbatere Adevarul Live, ora 14:00. ADHD este sau nu o boala?

Un medic american cu experienta de cinci decenii in tratarea persoanelor cu deficit de atentie si hiperactivitate lanseaza o ipoteza care starneste controverse pentru ca demonteaza ideea conform careia ADHD-ul este o boala ce trebuie tratata ca atare. Astazi, in cadrul Adevarul Live, vom discuta despre aceasta noua abordare cu psihologul Marius Rusu, psiholog in cadrul Centrului de Consiliere pentru parinti - Salvati Copiii Romania.

Adevarul Live, de la ora 15.00: Radu Magdin: Hiperexpunerea dauneaza grav sanatatii politice

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live de la ora 15. 00, pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Adevarul Live, de la ora 15.00:Cum se comunica in politica romaneasca?

Mircea Vasilescu, redactor-sef Dilema Veche, il are ca invitat, la Adevarul Live de la ora 15. 00, pe RaduMagdin, specialist in comunicare politica.

Crin Antonescu, la Adevarul Live de la 14.30: Ce surprize pregateste PNL in batalia pentru Cotroceni

Presedintele PNL Crin Antonescu este invitat, miercuri, la Adevarul Live, incepand cu ora 14. 30, unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

Adevarul Live: despre relatia dintre media, marketing si publicitate, cu Mihai Barsan, noul presedinte IAA

Invitat de la Adevarul Live de la ora 14. 30 este Mihai Barsan, vice-presedinte al departamentului de Marketing de la compania Ursus si noul presedinte IAA International Advertising Association), pozitie pe care o ocupa din noiembrie 2013.

Adevarul Live, ora 12.00: Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii, despre primejdiile unui conflict militar regional in zona Marii Negre

Senatorul Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii, este invitat la emisiunea Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, sa discute cu jurnalistul Cristian Unteanu despre actuala criza din Ucraina, tara amenintata de catre Rusia.

Adevarul Live: Analiza de risc a unui conflict militar regional in zona Marii Negre

Senatorul Corneliu Dobritoiu, fost ministru al Apararii, a fost invitat la emisiunea Adevarul Live, in cadrul careia a discutat cu jurnalistul Cristian Unteanu despre actuala criza din Ucraina, tara amenintata de catre Rusia.

Crin Antonescu vorbeste despre viitorul PNL, la Adevarul Live de la 14.30

Incepand cu ora 14. 30 presedintele PNL Crin Antonescu este invitat la Adevarul Live, unde va raspunde intrebarilor legate de viitorul liberalilor in contextul alegerilor europarlamentare si prezidentiale de anul acesta si dupa despartirea de Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )