Libnet.ro
UNICEF

05:15

Adevarul Live: Se schimba paradigma politica in est - de ce tace Romania?

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Se schimba paradigma politica in est - de ce tace Romania?

In plina campanie electorala, discutia esentiala despre politica externa a Romaniei lipseste cu desavarsire. Nu vorbim despre solutiile pe care Rusia - sustinuta de Franta si Germania - le propune Ucrainei. continuă pe Adevărul

Frumusetea poate sa insemne si riduri? Dezbatem la Adevarul Live de la ora 12.00

Criteriile de frumusete se pot schimba odata cu trecerea timpului si cu aparitia unor proceduri inovatoare de intinerire. Despre noile criterii de frumusete discutam la Adevarul Live de la ora 12. 00, cu medicul dermatolog Viviana Iordache.

Adevarul Live: De ce este de preferat operatia cu robotul in locul interventiei clasice in sfera urogenitala

Medicul primar urolog Cristian Iatagan vine la Adevarul Live sa ne explice care sunt beneficiile interventiilor cu robotul da Vinci de generatie noua si in ce conditii se pot realiza astfel de operatii.

Liderul deputatilor UDMR: Motiunea va trece. PNL are prima sansa de a forma un nou guvern. UDMR nu exclude total intrarea la guvernare

Liderul deputatilor UDMR, Attila Korodi, a declarat, la Adevarul Live, ca motiunea de cenzura a Opozitiei va trece, pentru ca PSD nu mai poate administra tara. Korodi nu crede in varianta alegerilor anticipate si sustine ca PNL are prima sansa de a forma un nou guvern, chiar daca va fi unul minoritar. Liderul maghiar nu exclude intrarea la guvernare intr-o coalitie cu PNL.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )