Libnet.ro
UNICEF

09:00

Adevarul Live: de ce se tem britanicii de romani? Cum a fost stricata imaginea Romaniei in Anglia

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: de ce se tem britanicii de romani? Cum a fost stricata imaginea Romaniei in Anglia

De la ora 15. 00, jurnalistii Adevarul discuta cu fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu si cu europarlamentarul Cristian Preda despre deteriorarea imaginii Romaniei in Marea Britanie si despre greutatile si sansele pe care le gasesc romanii care aleg sa caute aici o viata. in dialog vor intra si Sergiu Scripca, care lucreaza direct cu studenti romani din Marea Britanie, si Andreea Nistor, care a studiat la University College London. continuă pe Adevărul

VIDEO Adevarul Live: de ce se tem britanicii de romani? Cum a fost stricata imaginea Romaniei in Anglia

Jurnalistii Adevarul discuta cu fostul ministru de Externe Adrian Cioroianu si cu europarlamentarul Cristian Preda despre deteriorarea imaginii Romaniei in Marea Britanie si despre greutatile si sansele pe care le gasesc romanii care aleg sa caute aici o viata. in dialog vor intra si Sergiu Scripca, care lucreaza direct cu studenti romani din Marea Britanie, si Andreea Nistor, care a studiat la University College London.

Adevarul Live de la ora 11.00. Grigore Cartianu despre audierea mogulului Dan Voiculescu la DNA in dosarul santajul

Dan Voiculescu, cel care controleaza entitatile media care au fost puse sub invinuire pentru santaj, este asteptat la audieri la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Grigore Cartianu va comenta la Adevarul Live chemarea lui Voiculescu de catre procurori cat si dosarul in care directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, este acuzat ca l-ar fi santajat pe administratorul RCSRDS, Ioan Bendei.

Reprezentantul Romaniei la cea mai dura competitie din lume, Toma Coconea, vine la Adevarul Live, de la ora 15:00

Instructorul de zbor din Petrosani, in varsta de 38 de ani, a terminat pe 19 iulie, pentru a sasea oara, competitia RedBull X-Alps. Desi a terminat cursa pe locul 10 din cei 31 de atleti care au inceput, doar 10 au reusit sa ajunga la final), Toma Coconea a devenit o legenda printre fanii sporturilor extreme datorita rezistentei sale fizice. Anul acesta Toma a alergat peste 130 de kilometri intr-o singura zi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )