Libnet.ro
UNICEF

14:15

Adevarul: Pro Romania, la un pas de disolutie. Cu ce partide negociaza Mihai Tudose si Daniel Constantin

Antena3 Antena3,
Adevarul: Pro Romania, la un pas de disolutie. Cu ce partide negociaza Mihai Tudose si Daniel Constantin

Pro Romania e la un pas de disolutie, dupa ce Victor Ponta le-a interzis parlamentarilor sa voteze investirea Guvernului Orban. Desi a pus umarul la demiterea Guvernului Dancila, votand motiunea de cenzura,. continuă pe Antena3

ProRomania, la un pas de disolutie. Cu ce partide negociaza Mihai Tudose si Daniel Constantin. Ponta ramane singur

Partidul condus de Victor Ponta, format exclusiv pe baza de traseism, a facut implozie, desi era prezentat ca o alternativa la PSD. Tabara lui Daniel Constantin e cu un picior in PNL, in timp ce Mihai Tudose ar putea reveni printre social-democrati, sustin surse politice pentru Adevarul. Victor Ponta va conduce doar oastea racolata de la PSD, care nu-l ajuta cu nimic la viitoarele alegeri.

Subiectele zilei: Culise. ProRomania, la un pas de disolutie. Cu ce partide negociaza Mihai Tudose si Daniel Constantin. Ponta ramane singur; Misiune imposibila? Sarcinile noului guvern si elita tarii

CTP: 10 motive pentru stampila pe Dancila. PSD Sibiu zice sa nu-i votam pe Iohannis si Barna, ca nu au nume romanesti, ei au nume nemtesc si unguresc. S-o votam pe rromanca. Statul roman ii refuza lui Adrian Coman dreptul de a vota la prezidentiale, pentru ca este casatorit cu o persoana de acelasi sex. indemnat sa minta, el a refuzat.

Mihai Tudose ii cere lui Ponta sa demisioneze de la sefia Pro Romania. Scoala lui Dragnea

Vicepresedintele Pro Romania, Mihai Tudose, acuzat luni de Victor Ponta ca ar fi negociat atat cu PSD pentru reintrarea lui in partid, cat si cu PNL pentru sustinerea guvernului Orban, ii cere astazi acestuia sa demisioneaze de la sefia partidului. Tudose il critica pe liderul partidului ca la ultimele negocieri a mers fara o consultare si ca acestea au esuat. Totodata, acesta il aseamana pe Victor Ponta cu fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Daniel Constantin demisioneaza din Pro Romania. Ma leaga de Victor o relatie de colaborare si de prietenie de zece ani

Prim-vicepresedintele suspendat al Pro Romania, Daniel Constantin, spune ca isi va da demisia din partid ca urmare a deciziei de suspendare pe care a luat-o in privinta sa Biroul Executiv al formatiunii politice, Constantin spunand ca suspendarea este, in opinia sa, nestatutara si ca a fost decisa pentru ca statutul formatiunii politice nu prevede masura excluderii.

Victor Ponta, izolat in Pro Romania. Mihai Tudose poate duce partidul la disolutie

Ies la iveala adevaruri nestiute din culisele partidului Pro Romania. Victor Ponta ar fi izolat in cadrul formatiunii, pe cand Mihai Tudose ar putea duce partidul la disolutie. Victor Ponta, izolat in Pro Romania Partidul Pro Romania, la carma caruia se afla Victor Ponta, a fost format in mod exclusiv din traseism, pentru ca la .

Razboi total in Pro Romania. Mihai Tudose ii da replica lui Victor Ponta

Razboiul fostilor premieri pesedisti, Victor Ponta si Mihai Tudose, continua in Pro Romania, dupa es.

Circul continua in Pro Romania. Mihai Tudose, un nou mesaj pentru Victor Ponta

Circul nu are limite in Pro Romania, partidul lui Victor Ponta. Asta dupa ce mai multi parlamentari ai formatiunii au votat in frunte cu Mihai Tudose pentru investirea Guvernului Orban. Ponta a anuntat ca ii ex.

Victor Ponta: Mihai Tudose nu pleaca din Pro Romania ca sa nu piarda mandatul si banii de la Parlamentul European

Victor Ponta este in conflict deschis cu mai multi grei ai partidului, dupa ce unii parlamentari din Pro Romania au votat guvernul Orban. Fostul premier a amenintat ca ii va exclude pe toti cei care au fost.

Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro Romania

Europaralmentarul Mihai Tudose ii cere demisia lui Victor Ponta de la conducerea Pro Romania. Nu ai.

Scandal in toata regula in Pro Romania. Mihai Tudose ii cere demisia lui Ponta din fruntea partidului

Mihai Tudose ii cere lui Victor Ponta sa demisioneze de la sefia Pro Romania, intr-un mesaj in care il acuza ca are scoala lui Dragnea si cere excluderea din partid a tuturor celor care nu sunt de acord.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )