Libnet.ro
UNICEF

10:00

Adevarul tulburator despre Aspirina din Las Fierbinti. Nu stii cat am plans! Ce i s-a intamplat Mirelei Oprisor

Playtech Playtech,
Adevarul tulburator despre Aspirina din Las Fierbinti. Nu stii cat am plans! Ce i s-a intamplat Mirelei Oprisor

Mirela Oprisor joaca rolul Aspirinei in Las Fierbinti, femeia usoara a satului la care barbatii merg cu pretextul de a lua diverse leacuri. Relaxata si glumeata, ajuta pe toti cei in nevoie, facand diferenta intre problemele grave si nimicurile intampinate de unii. O viata usoara, fara griji, nu ca cea pe care a trait-o actrita, . continuă pe Playtech

Echipa Las Fierbinti in doliu. Actorul Constantin Draganescu a murit

Celebrul actor Constantin Draganescu a murit la varsta de 84 de ani. Anuntul mortii sale a fost facut de celebra actrita Mirela Oprisor, alias Asipirina din Las Fierbinti. Echipa Las Fierbinti in doliu. Actorul Constantin Draganescu a murit Dumnezeu sa te odihneasca! Vei ramane mereu in inima mea, a scris Mirela Oprisor, pe contul sau .

De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei a transmis un mesaj despre profesorii din Romania

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a exclus varianta inghetarii anului scolar. Oficialul a indemnat elevii si studentii sa fie atenti la informatiile pe care le citesc, mai ales la cele care vin din partea MEC, pentru a sti ce va urma, in contextul raspandirii bolii. De ce nu se ingheata anul scolar. Ministrul Educatiei, mesaj despre .

Ilinca Vandici, adevarul nespus despre casnicia cu Andrei: A fost cea mai grea incercare

Crede ca lucrurile care trebuie sa se intample nu au cum sa fie impiedicate, de nimeni si de nimic, ca asa a fost scris. Povestea dintre Ilinca Vandici si Andrei a inceput timid, dar a evoluat rapid. impreuna au depasit multe obstacole. Ce i se reproseaza cel mai des vedetei de la Kanal D, cum se lupta cu pandemia si de ce crede ca soacra ii seamana, aflati dintr-un interviu marca OK!.

Nicolae Stanciu despre coronavirusul din Cehia: Sunt de doua ori mai multe cazuri decat in Romania, dar oamenii se plimba pe strazi

Pe internationalul roman Nicolae Stanciu pandemia de coronavirus l-a prins la Praga, in Cehia, un loc unde masurile impuse de autoritati nu sunt la fel de restrictive precum cele din Romania, o spune jucatorul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )