Libnet.ro
UNICEF

15:45

Adevarul.ro transmite, de la 19:30, concertul Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Berlin, condusa de Vladimir Jurowski la Sala Palatului

Adevărul Adevărul,
Adevarul.ro transmite, de la 19:30, concertul Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Berlin, condusa de Vladimir Jurowski la Sala Palatului

Orchestra Simfonica a Radiodifuziunii din Berlin, dirijata de Vladimir Jurowski, va concerta joi, de la 19. 30, la Sala Mare a Palatului. in program, vor fi lucrari de Georg Katzer, Johannes Brahms si George Enescu. Solista va fi violonista Julia Fischer. Adevarul. ro va transmite, de la 19. 30, acest concert. continuă pe Adevărul

Adevarul.ro transmite, de la 19.30, concertul Orchestrei Simfonice a Radiodifuziunii din Berlin, de la Sala Palatului

Orchestra Simfonica si Corul Radiodifuziunii din Berlin, condusa de Vladimir Jurowski, are in program opera Femeia fara umbra Die Frau Ohne Schatten, de Richard Strauss, astazi, de la 19. 30, la Sala Palatului. Regia multimedia este semnata de Carmen Lidia Vidu, iar concertul se va bucura si de participarea Corului de Copii al Radiodifuziunii Romane, condus de Rasvan Rados. Adevarul. ro va transmite acest concert.

Adevarul.ro transmite, de la ora 17.00, concertul Orchestrei Nationale a Radiodifuziunii Poloneze

Dirijorul Cristian Mandeal conduce Orchestra Nationala a Radiodifuziunii Poloneze si are in program lucrari de Prokofiev si Bartok. Solisti vor fi pianistul Daniel Ciobanu, mezzosoprana Allison Cook si baritonul Derek Welton.

Adevarul.ro transmite de la ora 20.00, concertul Orchestrei Simfonice din Londra, de la Sala Palatului

Luni, 2 septembrie, de la ora 20. 00, in seria Mari Orchestre ale Lumii, la Sala Palatului, va evolua Orchestra Simfonica din Londra, dirijata Gianandrea Noseda, avand in program lucrari de Nikolai Rimski-Korsakov, Serghei Prokofiev si Dmitri Sostakovici. Solist va fi pianistul Denis Matsuev.

Concertul Orchestrei Nationale a Radiodifuziunii Poloneze de la Ateneu

Marti, 3 septembrie, de la ora 17. 00, la Ateneul Roman, Orchestra Nationala a Radiodifuziunii Poloneze, dirijata de Lawrence Foster, a interpretat lucrari de Adrian Pop, Chopin si Lutoslawski. Solist va fi pianistul Szymon Nehring.

Adevarul.ro transmite, de la 22.30, concertul Orchestrei Europa Galante, dirijata de Fabio Biondi la Ateneu

De la ora 22. 30, la Ateneu, vom putea asculta, pe adevarul. ro, in seria Concertelor de la miezul noptii, Orchestra Europa Galante, dirijata de Fabio Biondi, care va interpreta opera Silla de Georg Friedrich Handel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )