Libnet.ro
UNICEF

12:45

Adevarul.ro va transmite live, de la 22.30, concertul celor 12 violocelisti ai Filarmonicii din Berlin de la Ateneu

Adevărul Adevărul,
Adevarul.ro va transmite live, de la 22.30, concertul celor 12 violocelisti ai Filarmonicii din Berlin de la Ateneu

De la ora 22. 30, duminica, 1 septembrie, in seria Concertele de la miezul noptii de la Ateneu, va evolua Ansamblul de violoncele al Filarmonicii din Berlin. Invitat in cadrul concertului va fi Ansamblul Violoncellissimo. Adevarul. ro va trasmite live acest concert. continuă pe Adevărul

Adevarul.ro va transmite live concerte din Festivalul Enescu. Primul concert va fi transmis sambata, de la 22.30, de la Ateneu: La Cetra d Orfeo Ay Amor!

Sambata, 31 august, se deschide Festivalul International George Enescu. Adevarul. ro va trasminte live anumite concerte din Festival. in prima zi, de la ora 22. 30, la Ateneul Roman, va putea fi audiat un program sub genericul La Cetra D`Orfeo -Ay Amor!, in cadrul seriei Concertele de la miezul noptii. Michel Keustermans semneaza conducerea si aranjamentele muzicale. La concert participa Corul National de Camera Madrigal Marin Constantin.

VIDEO Adevarul.ro a transmis live concertul sopranei Diana Damrau si harpistului Xavier de Maistre de la Ateneul Roman

Soprana Diana Damrau si harpistul Xavier deMaistre sunt in recital la Ateneul Roman, pe 1 septembrie, de la ora 16. 30, in cadrul seriei Recitaluri si concerte camerale. Adevarul. ro va transmite live acest concert.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )