Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul.ro transmite, de la ora 19.30, concertul Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam

Adevărul Adevărul,
Adevarul.ro transmite, de la ora 19.30, concertul Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam

Ultima zi din editia 2019 a Festivalului International George Enescu se incheie cu concertul Orchestrei Regale Concertgebouw din Amsterdam, la Sala Palatului, de la ora 19. La pupitrul orchestrei se va afla dirijorul Tugan Sokhiev. Adevarul. ro va transmite acest concert, de la 19. continuă pe Adevărul

Adevarul.ro transmite, de la 19.30, concertul Orchestrei din Sankt Peterburg, condus de Chistian Badea la Sala Palatului

Orchestra Filarmonica din Sankt Petersburg, dirijata astazi, de la 19. 30, de Christian Badea, la Sala Palatului, va avea lucrari de George Enescu, Dmitri Sostakovici si Antonin Dvo345;ak. Solist va fi celebrul violonist Vadim Repin. Va participa Corul Academic al Radiodifuziunii Romane, dirijat de Ciprian Tutu. Adevarul. ro va transmite acest concert de la ora 19.

Concertul Cameratei Salzburg, care interpreteaza lucrari de Mozart

In seriaMozartweek in Residence, de laora 16:30, pe scenaAteneului Romanare loc reprezentatiaCameratei Salzburg,cu o serie de lucrari de W. Mozart. Solisti:Pauliina Tukiainen,lapian,Akkiko Suwanai, la vioara, siTimothy Ridout, la viola. Ariile vor fi interpretate de tenorulRolando Villazonsi de sopranaMojca Erdmann. Adevarul. ro transmite acest concert.

Adevarul.ro va transmite, de la 19.30, concertul faimoasei Orchestre Regale Concertgebouw

Orchestra Regala Concertgebouwdin Amsterdam va concerta, laSala Palatului, de laora 19. 30, in sectiuneaMari Orchestre ale Lumii. in program: Poemul simfonicDon Quijote de Richard Strauss si Simfonia a III-a in mi bemol major Eroica de Ludwig van Beethoven. Adevarul. ro va transmite acest concert, de la 19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )