Libnet.ro
UNICEF

07:00

Adevaruri ascunse. Care sunt chakrele dominante, in functie de zodia ta

Antena3 Antena3,
Adevaruri ascunse. Care sunt chakrele dominante, in functie de zodia ta

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Adevaruri ascunse despre chakre si care dintre acestea sunt dominante pentru fiecare zodie in parte. De-a lungul coloanei avem pozitionate cele sapte chakre. continuă pe Antena3

HOROSCOP, cu Mihai Voropchievici. Cum sunt copiii, in functie de zodie. Taurii sunt plini de compasiune, Capricornii sunt muncitori

Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici au prezentat sambata, la Adevaruri ascunse caracteristicile copiilor, in functie de zodie. HOROSCOP BERBEC - aventurier, plin de incredere, trebuie sa.

Locuri de munca in Europa: care sunt cele mai cautate meserii si ce salarii se dau

Romanii care vor sa munceasca in afara au la dispozitie sute de joburi disponibile in Uniunea Europeana prin reteaua EURES. Sunt posturi vacante pentru brutarri, ajutor de bucatar sau consilier vanzari. Locurile de munca sunt disponjibile prin reteaua EURES. Aceasta este o retea de cooperare constituita din serviciile publice de ocupare a fortei de munca [] .

Teste psihologice pentru Politie, Armata si Jandarmerie. Care sunt intrebarile CAPCANA

Toate persoanele care vor sa fie admise in Armata, Politie sau Jandarmerie trebuie sa treaca mai multe teste psihologice. Unule dintre ele cuprind si evaluarea abilitatilor de orientare si de antrenament. Dincolo de probele practice, la admiterea in Armata, Politie sau Jandarmerie, exista si cateva teste psihologice, la care candidatii trebuie sa obtina un punctaj [] .

Ore de liniste la bloc: Ce spune legea si care sunt amenzile pentru galagiosi

Ore de liniste la bloc: afla intre ce intervale orare trebuie sa respecti linistea publica, pentru a nu lua amenda. Sanctiunea se aplica atat in cazul persoanelor fizice, cat si juridice. Daca ai o firma cu angajati prea galagiosi si nu respecti avertismentele, activitatea companiei poate fi suspendata. Ore de liniste: intre ce intervale orare [] .

Programul O familie, o casa 2019: care sunt conditiile si plafonul maxim de creditare

Guvernul analizeaza, in aceasta perioada, un program denumit O familie, o casa 2019, proiect ce are rolul de a veni cu imbunatatiri ale programului Prima casa. Initiativa a fost deja discutata in Guvern, in prima lectura, dar cateva detalii au fost facute publice de guvernanti. Programul O familie, o casa 2019 are rolul de a [] .

HOROSCOP. Care sunt cele mai enervante obiceiuri ale fiecarui nativ din zodiac

Orice om are parti bune si unele mai putin bune. Afla care sunt acele obiceiuri extrem de enervante ale fiecarei zodii. HOROSCOP BERBEC- Au obiceiul prost de a intra in activitati care nu le.

Papa Francisc, omagiu pentru romanii din diaspora: Sa ne gandim la fratii si la surorile noastre care sunt in strainatate e un act de patriotism, de fraternitate

Papa Francisc a adus, vineri, un omagiu sacrificiilor facute 039;039;de atatia fii si fiice ale Romaniei, care cu patrimoniul de valori si cu munca lor imbogatesc tarile in care au migrat039;039;.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )